Χειροπέδες σε δύο σε Βόλο και Σκόπελο για 500 δόσεις ηρωίνης

syllipsi xeiropedes1474534362
MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Στη σύλληψη ενός 43χρονου προχώρησαν οι άνδρες της Λιμενικής Αρχής Βόλου, χθες το πρωί (20/06/2020, 07:45) στο λιμάνι του Βόλου, ο οποίος στον έλεγχο που του έγινε, βρέθηκε να κατέχει νάιλον συσκευασία με 49,8 γραμμαρίων ηρωίνης, ποσότητα που αντιστοιχεί σε 500 δόσεις.

KEN 1

Κατά την προανάκριση που ακολούθησε, ο κάτοχος της ναρκωτικής ουσίας ανέφερε ότι την εν λόγω ουσία την αγόρασε και την μετέφερε για λογαριασμό τρίτου ο οποίος διέμενε στην Σκόπελο. Ακολούθως Στελέχη της Υπηρεσίας μας συνόδευσαν τον κρατούμενο στην Σκόπελο, προκειμένου να γίνει ελεγχόμενη παράδοση της ναρκωτικής ουσίας στον παραγγέλλοντα αυτής.

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας των δυο φερόμενων δραστών, συναντήθηκαν σε χώρο εποπτευόμενο από Όργανα Υπηρεσίας μας όπου την 2006-2020 και περί ώρα 15:25 προσήλθε στο χώρο ο ημεδαπός, κάτοικος Σκοπέλου, 31 ετών, φερόμενος αγοραστής της ναρκωτικής ουσίας όπου και συνελήφθη.

Ακολούθησε έρευνα παρουσία Εισαγγελέα Υπηρεσίας Πρωτοδικών Βόλου στον τόπο εργασίας και διαμονής του πρώτου και στην οικία του δεύτερου φερόμενου δράστη με την συνδρομή ανδρών του Λιμεναρχείου Σκιάθου/Α’/ΤΣκοπέλου με αρνητικά αποτελέσματα. Κατά την έρευνα κατασχέθηκαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα και μετρητά συνολικής αξίας 110,00€.

Σήμερα (21-06-2020) οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του κου Εισαγγελέα Υπηρεσίας Πρωτοδικών Βόλου, ο οποίος διέταξε κύρια ανάκριση για την πράξη της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών με την μορφή της αγοράς από κοινού και κατοχή και μεταφορά της σε βάρος του πρώτου συλληφθέντα και τους παρέπεμψε στον Ανακριτή Α’ Τμήματος Πλημμελειοδικών Βόλου, ο οποίος διέταξε την κράτησή τους και την εκ νέου προσαγωγή τους ενώπιων του μετά το πέρας της προθεσμίας που τους δόθηκε προκειμένου να απολογηθούν.

error: Content is protected !!