Μαραβέγιας για αέρια ρύπανση στον Βόλο: Να καθίσουμε όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς στο ίδιο τραπέζι…

MARAVEGIAS VOLOS
milonas 728x90 1
FCO Banner 728x110 1

Πρωτοβουλία για τη σύγκληση κοινής σύσκεψης με θέμα τα περιβαλλοντικά ζητήματα της περιοχής, ανέλαβε ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, ο οποίος απέστειλε σχετική επιστολή προς όλους τους βουλευτές του Νομού, τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό, τον Δήμαρχο Βόλου Αχ. Μπέο και την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη.

Σε συνέχεια πρόσφατων δηλώσεών του με αφορμή τα αποτελέσματα έρευνας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για την αέρια ρύπανση στον Βόλο και το θέμα του εργοστασίου παραγωγής SRF, ο κ. Μαραβέγιας καλεί τους αποδέκτες της επιστολής να απαντήσουν αν αποδέχονται την πρόσκληση και δηλώνει πρόθυμος να αναλάβει τον συντονισμό της σύσκεψης.

Το κείμενο της πρόσκλησης έχει ως εξής:

«Θεωρώντας δεδομένη την ευαισθησία όλων απέναντι στα θέματα περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος που συνδέονται άμεσα με την ποιότητα ζωής στην πόλη του Βόλου και σε ολόκληρη τη Μαγνησία, σας καλώ να ορίσουμε μια κοινή σύσκεψη, προκειμένου να συζητήσουμε κατά πρόσωπο και να καταθέσουμε τις απόψεις μας, με σαφήνεια και καθαρότητα, για όσα μας απασχολούν το τελευταίο διάστημα.

Αποτελεί κοινή πεποίθηση, πιστεύω, ότι η ανταλλαγή ανακοινώσεων και επικρίσεων δεν συμβάλει στην επίλυση των προβλημάτων, την ώρα μάλιστα που οι πολίτες απαιτούν από εμάς συντονισμένα και υπεύθυνα να αντιμετωπίσουμε τα μεγάλα περιβαλλοντικά ζητήματα. Η μεταξύ μας συνάντηση γύρω από ένα κοινό τραπέζι διαλόγου αποτελεί αυτονόητα υπεύθυνη ενέργεια που επιβάλλεται από τις θεσμικές μας ιδιότητες και υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον.

Στο πλαίσιο αυτό, δηλώνω πρόθυμος, να αναλάβω την πρωτοβουλία ορισμού και διοργάνωσης αυτής της συνάντησης, εφόσον έχω τη θετική σας ανταπόκριση.

error: Content is protected !!