ΠΑΕ Βόλος: «Μόνο από τον πλανήτη Άρη δεν έχουν ακόμη εμφανίσει υποψήφιο»

pae volos
stergiou
fotou
728x110 3

Ανακοίνωση μέσω της οποίας διαψεύδει τα σενάρια περί μεταβίβασης των μετοχών της, εξέδωσε η ΠΑΕ Βόλος. «Μόνο από τον πλανήτη Άρη δεν έχουν ακόμη εμφανίσει υποψήφιο» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση για τα ονόματα που έχουν δημοσιευτεί κι έχουν παρουσιαστεί ως επίδοξοι ιδιοκτήτες της βολιώτικης ΠΑΕ. Η ανακοίνωση, συμπληρώνει, πως αν υπάρξει θέμα μεταβίβασης θα πρέπει πρώτα να ενημερωθεί η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και αφού δοθεί η έγκριση τότε βεβαίως και θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση του φίλαθλου κόσμου.

728X100 3

Αναλυτικά:

Με αφορμή την πασαρέλα ονομάτων επίδοξων αγοραστών του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ Βόλος, στην οποία έχουν επιδοθεί σχετικοί και, κυρίως, άσχετοι (μόνο από τον πλανήτη Αρη δεν έχουν ακόμη εμφανίσει υποψήφιο) οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι εάν και εφ’ όσον υπάρξει εξέλιξη στο θέμα μεταβίβασης των μετοχών, τότε θα ενημερωθεί η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και αφού δοθεί η έγκριση τότε βεβαίως και θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση του φίλαθλου κόσμου

Όλα τα άλλα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας είτε είναι μυθεύματα είτε έκφραση μύχιων πόθων κάποιων και σε κάθε περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

 Εκ της ΠΑΕ Βόλος

error: Content is protected !!