ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στον Τύρναβο ο Π. Μαρκάκης με κλιμάκιο της «Ελληνικής Λύσης»

IMG 20200621 152841
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Με μεγάλη εγκαρδιότητα και ζεστασιά  υποδέχτηκαν το κλιμάκιο της “Ελληνικής Λύσης” στον Τύρναβο, σε μια αψεγάδιαστη συγκέντρωση,  που οργανώθηκε με μεγάλη προσοχή και επιμέλεια  από τον κ. Στέλιο Ροντούλη.
Φίλοι του κόμματος, αλλά και εκπρόσωποι Φορέων  συνάντησαν τον βουλευτή κ. Αντώνη Μυλωνάκη , τον Διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κ. Βασίλη Γραμμένο , τον Διευθυντή του κόμματος κ. Ευάγγελο Φανίδη, τον πρ. βουλευτή και συντονιστή της Κ.Ο κ. Μαρκάκη Παύλο και τον πολιτευτή κ. Δαμιανό Ζιώκα , ανταλλάσσοντας απόψεις και υποβάλλοντας  αιτήματα  των επιμέρους κλάδων.

KEN 2


Συγκεκριμένα, οι Σχολικοί Τροχονόμοι του Δήμου Τυρνάβου αιτήθηκαν την προσωπική παρέμβαση του κ. Βελόπουλου , για να μην μείνουν απλήρωτοι, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Παραγωγών Λαϊκών Αγορών, κ. Πούρικας Δημήτριος, υπέβαλε υπόμνημα με τις θέσεις του Συλλόγου, ο κ. Μάριος Ρίζος εξέφρασε τα αιτήματα των αποκλειστικών νοσοκόμων του νομού, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τυρνάβου, κ. Πετμεζάς Κώστας,  αναφέρθηκε στα προβλήματα που ταλαιπωρούν τον κόσμο της αγοράς, ενώ ο κ. Ζήσης Παρλίτσης, εκπροσωπών τον Κτηνοτροφικό Σύλλογο Τυρνάβου, υπέβαλε έγγραφο υπόμνημα με τα αιτήματα των κτηνοτρόφων και ζήτησε να συναντηθεί το Δ.Σ του Συλλόγου με τον κ. Βελόπουλο.
 Επίσης, ο κ. Γιάννης Παπράς ως εκπρόσωπος του Συλλόγου Μπουρανί ζήτησε να παύσει οποιαδήποτε δίωξη εις βάρος των μελών του Συλλόγου λόγω των απαγορεύσεων που ετέθησαν την περίοδο του κορωνοϊού, ο κ. Χρήστος Καραμούτης ως εκπρόσωπος της Φρουτοπηγής Πλατανουλίων ζήτησε την αναμόρφωση του Κανονισμού του ΕΛΓΑ ,για να εισπράττουν οι παραγωγοί τις αποζημιώσεις που δικαιούνται, και επιπροσθέτως εξέφρασε το αίτημα της ένταξης των αχλαδιών στο καθεστώς της συνδεδεμένης ενίσχυσης,  ενώ ο κ. Θεόδωρος Περιλής, εκπροσωπών τον Σύλλογο Αμβυκούχων Τυρνάβου, υπέβαλε έγγραφο υπόμνημα για το μείζον θέμα της αφαίρεσης της ονομασίας του Τσίπουρου από τους φυσικούς φορείς του, δηλαδή από τους  διήμερους αμπελοκαλλιεργητές , και ζήτησε την ευαισθητοποίηση όλων για την προστασία και τον εμπλουτισμό του υδροφόρου ορίζοντα του Τιταρησίου ποταμού. Τέλος, έγγραφο υπόμνημα υποβλήθηκε και από τον πρόεδρο του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου,  κ. Χρήστο Τσιτσιρίγγο, αναφορικά με ζητήματα που αφορούν τον τομέα της οινοποίησης, ενώ και ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Αργυροπουλίου, κ. Αποστόλης Βογιατζής έθεσε με παρρησία τα θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία του χωριού του.

Από την πλευρά του κλιμακίου της “Ελληνικής Λύσης”  υπήρξε η δέσμευση πως όλα τα θέματα που ετέθησαν από τους ενδιαφερομένους θα προωθηθούν στον Πρόεδρο του Κόμματος, ενώ υπήρξε και η προσωπική υπόσχεση του κ. Μυλωνάκη ότι τα δίκαια  αιτήματα των Συλλόγων θα υποστηριχθούν με τρόπο μαχητικό εντός του ελληνικού Κοινοβουλίου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της “Ελληνικής Λύσης”.  
Εν κατακλείδι, η παρουσία του κλιμακίου της  “Ελληνικής Λύσης” στον Τύρναβο απέβη ιδιαιτέρως επωφελής για την προβολή των ζητημάτων που απασχολούν την τοπική κοινωνία , αλλά και για το ίδιο το Κόμμα του κ. Βελόπουλου, καθώς άκουσε δια ζώσης τα προβλήματα της περιφέρειας , του εμπορικού και του αγροτικού κόσμου και έτσι εφοδιάστηκε με πρωτογενή  υλικό,  που αναμένεται να δώσει μεγάλη ώθηση στις κοινοβουλευτικές εργασίες του κόμματος.

error: Content is protected !!