Βόλος: Ειδικές ταμπέλες έξω από τα ιατρεία μετά την απάτη του ψευδογιατρού

Στιγμιότυπο 2020 06 23 11.17.15 μμ
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Πληροφοριακές πινακίδες θα τοποθετηθούν τις επόμενες εβδομάδες έξω από την είσοδο κάθε ιατρείου του Βόλου, ύστερα από σχετική απόφαση που έλαβε ο Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας, προκειμένου να προστατευθεί ο κόσμος από ψευδογιατρούς, σαν τον 47χρονο που εξαπάτησε θύματα και στην περιοχή μας.

KEN 2

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο πρόεδρος του τοπικού Ιατρικού Συλλόγου Ευθύμης Τσάμης, έξω από τις πόρτες των ιατρείων θα τοποθετηθούν ταμπέλες που θα γράφουν το όνομα και την ειδικότητα του γιατρού, τον αριθμό αδείας και την ταχυδρομική διεύθυνση, ώστε να ξέρουν οι ασθενείς οτι είναι πιστοποιημένος επαγγελματίας.

Παράλληλα, για την περίπτωση του ψευδογιατρού ο κ. Τσάμης ανέφερε σε δήλωσή του:

“Του παραχωρήθηκε ο χώρος καλή τη πίστει γιατί έτσι νόμιζαν οι καλόγριες οτι βοηθούσαν τον κόσμο. Αλλά η ιατρική δεν παρέχεται ούτε σε ξενοδοχεία, ούτε σε μοναστήρια, ούτε σε εκκλησίες. Αυτός που το κάνει αυτό είναι παράνομος. Η παροχή υγείας γίνεται σε ιατρεία, επίσημα αδειδοτημένα από τον Ιατρικό Σύλλογο με διάφορες προϋποθέσεις.

Στον χώρο της ιατρικής έοχυμε διάφορους τσαρλατάνους, που παραπλανούν τον κόσμο. Να είναι προσεκτικός ο κόσμος. Αν θέλουν να δούνε αν υπάρχουν νόμιμοι επισκέπτες γιατροί να επικοινωνούν με τον Ιατρικό Σύλλογο για να διαπιστώσουν αν είναι εγγεγραμμένος στο μητρώο” συμπλήρωσε.

error: Content is protected !!