Ανοιχτές οι παραλίες στη Νέα Υόρκη για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας

2889096
stergiou
728x110 3


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020, 10:42

Οι παραλίες στην πόλη της Νέας Υόρκης θα είναι ανοιχτές για το κοινό ενόψει του εορτασμού της Ημέρας της Ανεξαρτησίας, έχοντας μερικώς ανοίξει και τον περασμένο μήνα για το σαββατοκύριακο του εορτασμού της Ημέρας Μνήμης, ανέφερε χθες στο Twitter ο δήμαρχος της πόλης Μπιλ ντε Μπλάζιο.

Ο ίδιος επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα του Τύπου ότι οι παραλίες της πόλης θα ανοίξουν επισήμως την ερχόμενη εβδομάδα.

“Οι φήμες αληθεύουν: οι παραλίες της Πόλης της Νέας Υόρκης θα είναι ανοιχτές για κολύμπι την 1η Ιουλίου”, ανέφερε ο δήμαρχος.

Ο ντε Μπλάζιο επανέλαβε ότι οι πολίτες θα πρέπει να εφαρμόζουν τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης και να καλύπτουν τα πρόσωπά τους στις παραλίες για την αποφυγή μετάδοσης του κορονοϊού που μέχρι αργά χθες το βράδυ είχε στοιχίσει τη ζωή σε περισσότερους από 121.000 ανθρώπους στις ΗΠΑ.

Σε ορισμένες αμερικανικές πολιτείες οι παραλίες άνοιξαν μερικώς το σαββατοκύριακο των εορτασμών της Ημέρας Μνήμης (23-25 Μαϊου) με διάφορους περιορισμούς περιλαμβανομένης της απαγόρευσης για κολύμπι στις παραλίες της Πόλης της Νέας Υόρκης.

Η πόλη είχε καταγράψει συνολικά μέχρι χθες 217.742 κρούσματα του κορονοϊού και 22.343 νεκρούς από covid-19.

Η απόφαση να ανοίξουν οι παραλίες ενόψει του σαββατοκύριακου που θα εορταστεί η Ημέρα της Ανεξαρτησίας ελήφθη την ώρα που η χώρα δίνει μάχη σε δύο μέτωπα–στην υγειονομική κρίση λόγω του κορονοϊού και στις κοινωνικές εντάσεις με τις αντιρατσιστικές διαδηλώσεις μετά τον θάνατο του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ κατά την βίαιη σύλληψή του από έναν λευκό αστυνομικό.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020, 10:44

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!