Σπίτι στον Αγιόκαμπο, ένα όνειρο που μπορεί να πραγματοποιηθεί!

83697104 100265891745647 5462060225185863509 o c mezonetes
MANOLLO GIF
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Η εξοχική κατοικία στα παράλια του Νομού Λάρισας παραμένει διαχρονικά το όνειρο πολλών Λαρισαίων.

Φέτος ειδικά, με τις πρωτόγνωρες συνθήκες που δημιουργήθηκαν τους τελευταίους μήνες λόγω του COVID-19,  η εξοχική κατοικία πήρε μια νέα διάσταση και ίσως να αποτελεί την καλύτερη επένδυση που μπορεί να προσφέρει κάποιος στον εαυτό του και στην οικογένεια του.

To όνειρο αυτό είναι τώρα εφικτό μέσα από ένα project συγκροτήματος 8 ανεξάρτητων και νεόδμητων μεζονετών υψηλής αισθητικής και αρχιτεκτονικής, με ατομική αυλή, σε μια ήσυχη περιοχή του Αγιοκάμπου και σε απόσταση μόλις 200 m από τη θάλασσα!

Συγκεκριμένα, η κάθε μια αυτοτελής κατοικία του συγκροτήματος είναι επιφάνειας 82 m²  περιλαμβάνει 4 υπνοδωμάτια, 2 WC, διαθέτει τζάκι και ατομική θέρμανση και αναπτύσσεται σε τρεις ορόφους με ημιυπόγειο, υπερυψωμένο ισόγειο με μεγάλη βεράντα στην οποία υπάρχει εντοιχισμένο bbq και πρώτο όροφο. Η κάθε κατοικία έχει δική της ανεξάρτητη αυλή με γκαζόν και εξωτερικό ντους.

Οι κτιριακές υποδομές είναι τέτοιες που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη για διαμονή, όλες τις εποχές του χρόνου και εκπληρώνουν κάθε σας προσδοκία για την ιδανική εξοχική κατοικία.

Γιατί η εξοχική κατοικία πλέον, δεν αποτελεί μόνο μια λύση για την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών ή μια πολυτέλεια του παρελθόντος. Μετατρέπεται σε δεύτερη κατοικία στην νέα πραγματικότητα που δημιουργείται και προσφέρει ποιότητα ζωής!

*για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 6976711958.

Δείτε φωτογραφίες:

Σπίτι στον Αγιόκαμπο, ένα όνειρο που μπορεί να πραγματοποιηθεί! Σπίτι στον Αγιόκαμπο, ένα όνειρο που μπορεί να πραγματοποιηθεί! Σπίτι στον Αγιόκαμπο, ένα όνειρο που μπορεί να πραγματοποιηθεί! Σπίτι στον Αγιόκαμπο, ένα όνειρο που μπορεί να πραγματοποιηθεί! Σπίτι στον Αγιόκαμπο, ένα όνειρο που μπορεί να πραγματοποιηθεί! Σπίτι στον Αγιόκαμπο, ένα όνειρο που μπορεί να πραγματοποιηθεί! Σπίτι στον Αγιόκαμπο, ένα όνειρο που μπορεί να πραγματοποιηθεί!

Πηγή: onlarissa.gr

KEN
error: Content is protected !!