ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λάρισα: Η περιζήτητη θέση πάρκινγκ και ο λεπτός χειρισμός του εμπορικού κέντρου (φωτο)

c parkarisma kentrikh 780x405

Ίδιο σημείο, δεύτερο συνεχόμενο απαράδεκτο περιστατικό με στάθμευση αυτοκινήτου σε ειδικό χώρο για ΑμεΑ. Τόπος: το εμπορικό Κέντρο της Λάρισας, Fashion City Outlet.

Μόλις πριν μία ακριβώς εβδομάδα το onlarissa.gr κατέγραψε με την βοήθεια χρήστη του facebook και συγκεκριμένα της πρώην δημοσιογράφου Μαριλένας Θωμοπούλου, την απαράδεκτη συμπεριφορά οδηγού ο οποίος στάθμευσε το αυτοκίνητο του σε χώρο ΑμεΑ, ανάμεσα από 4 (!) θέσεις πάρκινγκ, μόνο και μόνο για να εξασφαλίσει ίσκιο στο …πολύτιμο όχημά του.

Λίγες ημέρες αργότερα και «πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις», ένας άλλος εξίσου ασυνείδητος οδηγός επανέλαβε την ίδια πράξη στην ίδια θέση η οποία φαίνεται πως είναι περιζήτητη…

Αυτή την φορά όμως και εφόσον το θέμα δημοσιοποιήθηκε από το onlarissa.gr, οι ιθύνοντες του εμπορικού κέντρου είχαν λάβει -πολύ σωστά- τα μέτρα τους σε περίπτωση νέου …παραστρατήματος. Όπως και έγινε. Αυτή την φορά, όμως ο έτερος απαράδεκτος οδηγός είδε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του, προειδοποιητικό σημειωματάκι από το Fashion City Outlet, στο οποίο αναγράφονταν τα εξής: “Οι θέσεις στάθμευσης ΑμεΑ πρέπει να είναι διαθέσιμες. Μόλις στέρησες μια…”

Πόσο πιο ευγενικά να το χειριστούν οι άνθρωποι. Θα πρέπει και εμείς από την πλευρά μας αν μη τι άλλο να είμαστε λίγο περισσότερο ευαίσθητοι…

Δείτε τις φωτογραφίες:

Λάρισα: Η περιζήτητη θέση πάρκινγκ και ο λεπτός χειρισμός του εμπορικού κέντρου (φωτο) Λάρισα: Η περιζήτητη θέση πάρκινγκ και ο λεπτός χειρισμός του εμπορικού κέντρου (φωτο)

 

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 728X100 2
error: Content is protected !!