Αχ. Μπέος: Εν κρυπτώ σε μία νύχτα έδωσε ο Σκοτινιώτης 1 εκατομμύριο ευρώ στην ΕΡΓΗΛ

axilleas mpeos 980

Απάντηση στα δημοσιεύματα και στις παρεμβάσεις δημοτικών συμβούλων σχετικά με τα χρέη του Δήμου Βόλου στη ΔΕΥΑΜΒ έδωσε σήμερα κατά τη διάρκεια της 12ης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου ο Αχιλλέας Μπέος.

KEN 4

«Η ΔΕΥΑΜΒ είτε θα μπει σε ειδική εκκαθάριση, είτε θα πάρουν τα 6,5 εκατομμύρια ευρώ για να μπει η επιχείρηση σε μία νεά εποχή που δε θα παίζουμε κλέφτες κι αστυνόμους. Τώρα δεν έχει λογαριασμούς στην τράπεζα, υπάρχουν καθυστερήσεις, δεν πληρώνονται οι εργολάβοι, διότι υπάρχει ανοιχτή η ιστορία της ΕΡΓΗΛ.

Πρόκειται για ένα λογιστικό άνοιγμα, το οποίο θα κλείσει. Γίνονται προσπάθειες από τους υπαλλήλους για να γίνει ο συμψηφισμός. Ο Δήμος δε χρωστάει στη ΔΕΥΑΜΒ ούτε ένα ευρώ. Αντιθέτως η ΔΕΥΑΜΒ μας χρωστάει.

Είναι υποχρέωσή μας να εξυγειάνουμε την εταιρεία αυτή, που διαχειρίζεται το πολύτιμο αγαθό που λέγεται νερό, προς όφελος των πολιτών και της πόλης. Θα ψηφίσουμε και θα αποφασίσουμε. Όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης. Όχι μόνο πολιτικά πρόσωπα. Θεσμικοί παράγοντες, αλλά και υπάλληλοι. Έτσι γούσταραν κάποιοι. Ούτε απόφαση δεν υπάρχει για τα πρώτα λεφτά που πήρε η ΕΡΓΗΛ. Ψάχνουμε να βρούμε την απόφαση. Πήρε 1 εκατομμύριο η ΕΡΓΗΛ και κάλυψε τις ανάγκες της για να κάνει δικαστικό αγώνα εναντίον μας. Εμείς τα έχουμε όλα στη διαφάνεια. Ούτε καμία Τασσοπούλου, ούτε κανένας Καρεκλίδης το είπε αυτό. Από εμάς έμαθε οτι μέσα σε μία νύχτα εν κρυπτώ δόθηκε ένα εκατομμύριο στην ΕΡΓΗΛ.

Προεκλογικά πετούσατε τη μπάλα στην εξέδρα. Και χάσατε. Τώρα θα κληθούμε να αποφασίσουμε όλοι μαζί.»

error: Content is protected !!