ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παπανάτσιου για Άδωνι: Είναι ομηρία να ελέγχεται 3 χρόνια

Στιγμιότυπο 2020 06 29 6.09.57 μμ
banner
milonas 728x90 1

Την παραδοχή οτι το πολιτικό σύστημα δε βοήθησε όλα αυτά τα χρόνια τη Δικαιοσύνη, ώστε οι αποφάσεις να εκδίδονται νωρίς και όχι ύστερα από πολλά έτη, καθιστώντας τους κατηγορούμενους “ομήρους” έκανε η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας και τ. υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, μιλώντας στη τηλεοπτική εκπομπή του Δημήτρη Μαρέδη στον Astra.

Αναφορικά με την υπόθεση ελέγχου του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος ελέγχεται εδώ και τρία χρόνια από τη εισαγγελέα Διαφθοράς για την υπόθεση Novartis, χωρίς να του έχει απαγγελθεί καμία κατηγορία, παρότι ο νόμος προβλέπει εξάμηνη διάρκεια της προκαταρκτικής εξέτασης, η κ. Παπανάτσιου είπε:

«Πρέπει να αποφασίζει πιο γρήγορα η Δικαιοσύνη. Η έλλειψη χώρων, η έλλειψη εργαζομένων είναι ζητήματα. Πρέπει να υπάρξει εκσυγχρονισμός. Εκείνος που ευθύνεται λιγότερο είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Βρήκε μία χώρα καμένη από τα μνημόνια, ένα δημόσιο σε άσχημη κατάσταση. Και στη Δικαιοσύνη υπήρχαν τρομερές ελλείψεις. Πριν υπήρχαν εκεί τα παιδιά με την κοινωφελή εργασία. Δεν τη συνέχισε όμως η νέα κυβέρνηση. Δούλευαν και βοηθούσαν το έργο των δικαστικών αρχών.

Είναι κακό και για τους πολιτικούς να είναι όμηροι μίας υπόθεσης που μπορεί αν προχωρήσει να φτάσει τα τέσσερα και πέντε χρόνια. Είναι ομηρία. Πρέπει αν προχωρήσει γρήγορα και οι συγκεκριμένοι πολιτικοί να ξέρουν πως θα ασκήσουν την πολιτική τους» τόνισε η τέως Υφυπουργός.

error: Content is protected !!