Πρώτο σεμινάριο με φυσική παρουσία για την ΕΦΕΕΛ – Συζητήθηκαν φορολογικά ζητήματα (φωτο)

106554800 1134395516927428 2273086994802696885 o
banner
milonas 728x90 1

Σεμινάριο με φυσική παρουσία μετά από αρκετό καιρό διοργάνωσε το περασμένο Σάββατο η ΕΦΕΕΛ τηρώντας βέβαια τους όρους υγιεινής ασφάλειας και προστασίας, στον “Πολυχώρο Θεσσαλία”.

Θέμα η φορολογία εισοδήματος φυσικών και νομικών προσώπων. Ο αναπληρωτής προϊστάμενος της Διεύθυνσης Εφαρμογής Άμεσης Φορολογίας Α΄ της ΑΑΔΕ Αθανάσιος Σαφαρής ανέλυσε την ορθή συμπλήρωση, υποβολή και εκκαθάριση των δηλώσεων φορολογικού έτους 2019. Επίσης τις αλλαγές –επισημάνσεις – διευκρινήσεις και τις νέες διατάξεις που ισχύουν. Φορολογία των αγροτών και τ αγροτικές επιδοτήσεις.

Αντικειμενικές δαπάνες διαβίωσης συμπλήρωση όλων των Δηλώσεων της Φορολογίας εισοδήματος Φυσικών και Νομικών προσώπων (έντυπα Ε1-Ε2-Ε3 και Ν).

Πριν το σεμινάριο έγινε συζήτηση για την τρέχουσα κατάσταση που βιώνουν οι λογιστές φοροτεχνικοί εκφράζοντας την αγανάκτηση και απογοήτευση για τον κυκεώνα αποφάσεων εγκυκλίων πράξεων νομοθετικού περιεχομένου μέσα σε πιεστικές προθεσμίες –το μεγάλο ζήτημα της ασθένειας που ακόμη δεν έχει δοθεί λύση –των υποχρεώσεων που τους ορίζουν λόγω υπολειτουργίας των δημοσίων υπηρεσιών.

Πρώτο σεμινάριο με φυσική παρουσία για την ΕΦΕΕΛ - Συζητήθηκαν φορολογικά ζητήματα (φωτο) Πρώτο σεμινάριο με φυσική παρουσία για την ΕΦΕΕΛ - Συζητήθηκαν φορολογικά ζητήματα (φωτο) Πρώτο σεμινάριο με φυσική παρουσία για την ΕΦΕΕΛ - Συζητήθηκαν φορολογικά ζητήματα (φωτο) Πρώτο σεμινάριο με φυσική παρουσία για την ΕΦΕΕΛ - Συζητήθηκαν φορολογικά ζητήματα (φωτο) Πρώτο σεμινάριο με φυσική παρουσία για την ΕΦΕΕΛ - Συζητήθηκαν φορολογικά ζητήματα (φωτο) Πρώτο σεμινάριο με φυσική παρουσία για την ΕΦΕΕΛ - Συζητήθηκαν φορολογικά ζητήματα (φωτο) Πρώτο σεμινάριο με φυσική παρουσία για την ΕΦΕΕΛ - Συζητήθηκαν φορολογικά ζητήματα (φωτο) Πρώτο σεμινάριο με φυσική παρουσία για την ΕΦΕΕΛ - Συζητήθηκαν φορολογικά ζητήματα (φωτο)

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!