Αεροδρόμιο Νέας Αγχιάλου: Από το Παρίσι η πρώτη διεθνής πτήση – Ποιες χώρες ακολουθούν

Viaggiare con Transavia 1024x630 1
FCO SUMMER 80 728x90 1
milonas 728x90 1

Το Σάββατο 4 Ιουλίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί η πρώτη διεθνής πτήση για το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου, στο πλαίσιο της χαλάρωσης των μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού και τη σταδιακή λειτουργία των επαρχιακών αεροδρομίων.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο αερολιμενάρχης του αεροδρομίου της Νέας Αγχιάλου, κ. Κωνσταντίνος Ευσταθίου, η πρώτη πτήση που θα αφιχθεί στον αερολιμένα είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο, στις 6:50μ.μ.. Πρόκειται για πτήση της Transavia από το Παρίσι με 145 επιβάτες. Στις 25 Ιουλίου αναμένεται να αρχίσουν και οι πτήσεις από Γερμανία και Αγγλία ενώ από την 1η Αυγούστου στο καλεντάρι των αφίξεων θα προστεθούν, κατά πάσα πιθανότητα, πτήσεις από Ολλανδία και Αυστρία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Ευσταθίου: «Από αύριο ανοίγουν σταδιακά όλα τα επαρχιακά αεροδρόμια της χώρας. Η πρώτη πτήση που θα πραγματοποιηθεί στο αεροδρόμιο της Νέα Αγχιάλου είναι το Σάββατο 4 Ιουλίου από το Παρίσι με ώρα άφιξης 18:50. Η πτήση θα έχει 145 επιβάτες.

Από το Παρίσι θα έχουμε κάθε Σάββατο πτήση και προσεχώς περιμένουμε να μάθουμε και τα υπόλοιπα δρομολόγια. Όπως δείχνουν τα πράγματα θα έχουμε πτήσεις από Γερμανία που θα ξεκινήσουν 25 Ιουλίου κι ευελπιστούμε την ίδια ημερομηνία να ξεκινήσουν και οι πτήσεις από την Αγγλία. Από τη Γερμανία θα έχουμε δύο πτήσεις την εβδομάδα – Τετάρτη και Σάββατο – από το Μόναχο.

Όσον αφορά τις πτήσεις από Αυστρία και Ολλανδία θα γνωρίζουμε το προσεχές δεκαήμερο. Οι πρώτες πληροφορίες που έχουμε κάνουν λόγο για έναρξη πτήσεων από Αυστρία από την 1η Αυγούστου. Ελπίζουμε πως θα έχουμε και δύο πτήσεις την εβδομάδα από το Λονδίνο, Τετάρτη και Σάββατο».

error: Content is protected !!