Άρχισε η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για τις 568 θέσεις απασχόλησης στους Δήμους της Μαγνησίας

anergoi oaed
milonas 728x90 1
728x110 2

Ξεκίνησε η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους εγγεγραμμένους ανέργους 18 ετών και άνω, για 36.500 θέσεις πλήρους απασχόλησης και για χρονικό διάστημα 8 μηνών, στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας.

Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 6 Ιουλίου και δικαίωμα υποβολής αιτήσεων συμμετοχής έχουν μόνο οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ.

Μετά την πολύμηνη καθυστέρηση στην προκήρυξη του προγράμματος, το ζητούμενο είναι να τρέξουν οι διαδικασίες για να τοποθετηθούν οι άνεργοι στις θέσεις τους το συντομότερο δυνατόν.

Στους δήμους της  Μαγνησίας η κατανομή θέσεων έχει ως εξής: Δήμος Βόλου 303 θέσεις, Δήμος Αλμυρού 63 θέσεις, Δήμος Ρήγα Φεραίου 48 θέσεις, Δήμος Νοτίου Πηλίου 47 θέσεις, Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου 30 θέσεις, Δήμος Σκοπέλου 30 θέσεις, Δήμος Αλοννήσου 19 θέσεις και Δήμος Σκιάθου 28 θέσεις.

Δικαίωμα υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία κατάρτισης του πίνακα κατάταξης έχουν μόνο οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ που ανήκουν σε μία τουλάχιστον από τις παρακάτω κατηγορίες:

– Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς και οι σύζυγοι αυτών είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ.

– Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη μονογονεϊκών οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς.

– Εγγεγραμμένοι μακροχρόνια άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ.

– Άνεργοι πτυχιούχοι πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα, εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, για την κάλυψη θέσεων, με βάση τα τυπικά προσόντα τους.

– Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ άνω των 29 ετών.

– Εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων ΑμεΑ του ΟΑΕΔ.

– Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).

error: Content is protected !!