Σταγιάτες: Νερό από την πηγή ήπιε η Ζωή Κωνσταντοπούλου [εικόνες]

106535898 2573451692970952 3291865067407670450 o
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Στους κατοίκους των Σταγιατών, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την διαχείριση της πηγής “Κρύα Βρύση” από τη ΔΕΥΑΜΒ, η οποία υποστηρίζει οτι είναι μολυσμένη, συμπαραστάθηκε η πρόεδρος της “Πλεύσης Ελευθερίας” Ζωή Κωνσταντοπούλου.

KENT728X100 1

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων βρέθηκε στο χωριό του Πηλίου, καθώς είναι η δικηγόρος των διαμαρτυρόμενων κατοίκων σε μήνυση που θέλουν να καταθέσουν στον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο.

Σε δήλωσή της η κ. Κωνσταντοπούλου ανέφερε:

“Οι κάτοικοι των Σταγιατών στο Πήλιο αγωνίζονται για το δικαίωμά τους να πίνουν το νερό της Πηγής της Κρύας Βρύσης, από την οποία υδροδοτείται το χωριό τους εδώ και 350 χρόνια.Το πείσμα τους να υπερασπίζονται και να διεκδικούν την πρόσβαση στο νερό τους, ένα από τα καθαρότερα νερά στην Ελλάδα, αντιμετωπίζεται με χυδαίες ύβρεις, συκοφαντίες, απειλές, εκφοβισμό και εκβιαστικές δηλώσεις από τον Δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος τη Μεγάλη Παρασκευή απέκοψε αιφνιδιστικά την πρόσβαση των περισσότερων σπιτιών του χωριού στο νερό της Πηγής κι έκτοτε προσπαθεί να επιβάλει ετσιθελικά την διακοπή ως τετελεσμένο, φτάνοντας μέχρι του να αναγγέλλει ότι θα «τελειώσει» τους κατοίκους του μικρού χωριού ενώ την ίδια ώρα λοιδορεί το νερό της Πηγής.

Θα βρει μπροστά του έναν τοίχο. Στις απειλές, τη συκοφαντία, τον εκφοβισμό και την απόπειρα απαξίωσης του νερού της Πηγής, οι κάτοικοι των Σταγιατών απαντούν με μήνυση και αγωγή, που θα καταθέσουμε μαζί τις επόμενες ημέρες. Τους ευχαριστώ για τον αγώνα που δίνουν για όλους μας και για την τιμή που μου έκαναν να μου εμπιστευθούν τη νομική εκπροσώπησή τους.

Αλλά και για την πεζοπορία στην Πηγή της Κρύας Βρύσης και το υπέροχο, δροσερό, πεντακάθαρο νερό που ήπιαμε.”

Δείτε εικόνες:

error: Content is protected !!