ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λάρισα: Ανάσες δροσιάς και χαλάρωσης με δωρεάν είσοδο στην πισίνα της Νεάπολης

7 pisina neapolh

Πόλος έλξης για τους Λαρισαίους η δημοτική πισίνα και το αναψυκτήριο που λειτουργούν από σήμερα με όλα τα μέτρα ασφαλείας

Ανάσες δροσιάς και χαλάρωσης προσφέρει στους Λαρισαίους η δημοτική πισίνα στην Νεάπολη της Λάρισα, που ξεκίνησε από σήμερα τη λειτουργία της.

Ο χώρος διαθέτει   μεγάλη και μικρή (παιδική) πισίνα, καθώς και εγκαταστάσεις beach volley. Στις εγκαταστάσεις λειτουργεί καφέ μπαρ – αναψυκτήριο.

Η είσοδος στις εγκαταστάσεις, με απόφαση του Δημάρχου Λαρισαίων είναι δωρεάν για όλους. Σημειώνεται ωστόσο ότι όσοι επιθυμούν θα πρέπει να προσκομίσουν ιατρικές βεβαιώσεις και ειδικότερα βεβαίωση δερματολόγου και βεβαίωση παθολόγου ή καρδιολόγου.
Σημειώνεται ότι οι πισίνες ελέγχονται καθημερινά, ενώ τηρούνται όλοι οι σχετικοί κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.

Λάρισα: Ανάσες δροσιάς και χαλάρωσης με δωρεάν είσοδο στην πισίνα της Νεάπολης Λάρισα: Ανάσες δροσιάς και χαλάρωσης με δωρεάν είσοδο στην πισίνα της Νεάπολης Λάρισα: Ανάσες δροσιάς και χαλάρωσης με δωρεάν είσοδο στην πισίνα της Νεάπολης Λάρισα: Ανάσες δροσιάς και χαλάρωσης με δωρεάν είσοδο στην πισίνα της Νεάπολης Λάρισα: Ανάσες δροσιάς και χαλάρωσης με δωρεάν είσοδο στην πισίνα της Νεάπολης Λάρισα: Ανάσες δροσιάς και χαλάρωσης με δωρεάν είσοδο στην πισίνα της Νεάπολης Λάρισα: Ανάσες δροσιάς και χαλάρωσης με δωρεάν είσοδο στην πισίνα της Νεάπολης

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 4
error: Content is protected !!