Λύγισε η Κατερίνα Γκαγκάκη μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα της

416249
stergiou
fotou
728x110 3Τετάρτη 01 Ιουλίου 2020, 10:20

728X100

 

Καλεσμένη στα «Μεσάνυχτα» ήταν το βράδυ της Τρίτης η Κατερίνα Γκαγκάκη και μίλησε συγκινημένη στην Ελεονώρα Μελέτη για τον θάνατο του πατέρα της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από τρεις περίπου μήνες.

«Θεωρούσα πως το 2019 ήταν μια εξαιρετικά καλή χρονιά για μένα. Μέχρι τον Φεβρουάριο του 2020 θεωρώ πως το πάλευα. Από τον Μάρτιο και μετά ήταν λες και πέρασε χιονοστιβάδα και για λίγο με πήρε μαζί. Αισθάνομαι καλύτερα, δεν μπορώ να πω. Ήταν μια “μαύρη” χρονιά για μένα.

Νομίζω ότι με απόλυτη βεβαιότητα έχασα τον κόσμο με τον θάνατο του μπαμπά μου και το λέω και εν μέρει ντρέπομαι. Γιατί έχω χάσει και τη μαμά μου και σκέφτομαι μήπως την αδικώ και την αγαπούσα λιγότερο.

Με μεγάλη βεβαιότητα πιο μπορώ να πω ότι αυτή η χρονιά μου πήρε το κέντρο της ζωής μου. Ίσως θα έπρεπε να έχω ένα άλλο κέντρο ζωής σε αυτή τη φάση. Ήμουν τόσο επικεντρωμένη στον πατέρα μου.

Ανακάλυψα ότι δεν μπορώ να βρω άλλον άνθρωπο σαν κι αυτόν. Δεν φανταζόμουν ότι θα αισθάνομαι λες και μου έχεις ξεριζώσει από το στομάχι. Περνάει, μαλακώνει.

Αλλά νομίζω ότι το 2020 όλο και ό,τι γίνει από δω και μπρος θα είναι μια εικόνα. Θα είναι εκείνη η στιγμή που τον άφησα στην Εντατική και βγήκα έξω. Και δεν θα την ξεχάσω ποτέ» είπε συγκινημένη η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Δείτε όλα όσα είπε.

 

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!


Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus.
comments powered by Disqus

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!