Με υπογραφή Βολιώτη το νέο τραγούδι της Αλκ. Πρωτοψάλτη [βίντεο]

Πρωτοψάλτη
FCO SUMMER 80 728x90 1
milonas 728x90 1

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη παρουσιάζει το  νέο της τραγούδι με τίτλο «Δώσε μου φτερά», που θα μας συνοδεύσει τις μέρες του καλοκαιριού.

Τη μουσική υπογράφει ο συνθέτης και δημιουργός της διάσημης ορχήστρας Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας, Ανδρέας Κατσιγιάννης ο οποίος εμπνεύστηκε από το πάθος και την ευαισθησία της Άλκηστης, και τους στίχους ο Κώστας Μπαλαχούτης.

Το τραγούδι προέκυψε μέσα από την συνεργασία της Εστουδιαντίνας με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη σε μία σειρά παραστάσεων με τον τίτλο «Με άρωμα Ανατολής» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Για μία ακόμη φορά η Άλκηστις επιβεβαιώνει, με την εξαιρετική ερμηνεία της, τους λόγους που την έχουν καθιερώσει ως κορυφαία στη συνείδηση του κοινού.

Το τραγούδι «Δώσε μου φτερά», με το μουσικό εκρηκτικό του μείγμα αποτελεί τον προπομπό μιας ολοκληρωμένης σειράς τραγουδιών του Ανδρέα Κατσιγιάννη με την υπογραφή της Εστουδιαντίνας Νέας Ιωνίας, με τίτλο «Γη της Ιωνίας», αφιερωμένο στη Σμύρνη και θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο από το Ogdoo Music Group, με την συμμετοχή και άλλων σημαντικών ερμηνευτών. 

H Άλκηστις Πρωτοψάλτη ερμηνεύει και ένα ακόμα τραγούδι που περιλαμβάνεται στην έκδοση, με τίτλο «Φως από γη μακρινή».   Συντελεστές Κυκλοφορίας: «Σαν ένα καρδιοχτύπι…»

Ένα videoclip με κινηματογραφική αφήγηση και υπερσύγχρονα γραφικά, μια τολμηρή αισθητική πρόταση. «… Όσο αφήνομαι, τ’ όνειρο μένει» Σκηνοθεσία – concept: Βικτώρια Βελλοπούλου Παραγωγή: EYE FILM, Γιάννης Καραχάλιος, Βικτώρια Βελλοπούλου

Ακούστε το τραγούδι εδώ: 

error: Content is protected !!