Μπέος για Κούγια: Για κλωτσιές τον είχαμε τον Αλέκο

beos kougias
MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα σε Αλέξη Κούγια και Νίκο Τζώρτζογλου με τον έμπειρο νομικό να αναφέρει σε ανακοίνωσή του χθες ότι είχε δει τον Αχιλλέα Μπέο να ρίχνει… χαστούκια στον Κρητικό παράγοντα!

KEN 1

Ο Δήμαρχος του Βόλου μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» τονίζοντας ότι στα περισσότερα συμφωνεί με τον Τζώρτζογλου για το ρόλο του Κούγια, δε θέλησε να πει πολλά για το εν λόγω περιστατικό, ενώ σε ό,τι αφορά τον στοιχηματισμό στον αγώνα του Βόλου με τη Λαμία, κάλεσε τις αρχές να ερευνήσουν και αν μπορέσουν να βρουν κάποιο στοιχείο για τον αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για Κούγια – Τζώρτζογλου: «Πολλά από αυτά που λέει ο Τζώρτζογλου για τον Κούγια είναι αλήθεια. Όμως, δεν μπορείς να αφήνεις έναν άνθρωπο που γνωρίζει δικαστές και ξέρει το αντικείμενο και να κάνει άνω κάτω το ποδόσφαιρο. Να λέει ό,τι γουστάρει, να δυσφημεί. Επί Γκαγκάτση δεν γινόταν αυτά. Δεν τον βλέπαμε τότε. Για κλωτσιές τον είχαμε. Γελάγαμε μαζί του. Ξαφνικά συμμετέχει, έθεσε και υποψηφιότητα. Άσε τον Αλέκο να λέει, λοιπόν».

Για το παιχνίδι Βόλος – Λαμία: «Θεωρώ πολύ δύσκολο και παράλογο στο σημείο Χ να παιχτεί ένα τέτοιο νούμερο. Ας βγουν οι μάγκες της δικαιοσύνης να το αποδείξουν. Η ανεξάρτητη δικαιοσύνη να μάθει και να πει που, πότε και ποιοι τα έπαιξαν αυτά τα χρήματα. Πεδίο δόξης λαμπρό. Αρκετά. Λάσπη έριξαν. Δηλητηριάζετε το ποδόσφαιρο. Ας κάνουν μια έρευνα και να βγάλουν αποτέλεσμα. Επιτέλους να τελειώνει αυτό το πανηγύρι. Τους δίνετε η ευκαιρία. Τι να λέμε τώρα δηλαδή; Να δούμε κάτι και ας αργήσει».

Για την ανακοίνωση του Ολυμπιακού: «Καλά κάνουν. Το χειρότερο ήταν όταν έκανε επίθεση σε όλα τα μέλη της ΕΠΟ. Πήρα ένα φίλο και του λέω δεν ντρέπεστε λίγο να κάνετε κάτι τέτοιο; Δεν είναι δυσφήμηση; Τι άνθρωποι είστε; Πού είναι ο αθλητικός εισαγγελέας να επέμβει; Δεν θα αντιδράσετε; Δεν ντρέπονται λίγο. Δίνω συγχαρητήρια σε Ολυμπιακό και Μαρινάκη. Αφού δεν τους τιμωρούν, καλά κάνουν».

Για το αίτημα παράτασης θητείας Γραμμένου: «Θέλουν να αλλάξουν το νόμο σύμφωνα με τα γούστα του Ολυμπιακού. Ας κάτσουν να το κάνουν. Εμένα αφήστε με να ασχοληθώ με την πόλη μου. Με το ποδόσφαιρο να ασχοληθούν οι μαριονέτες του ελληνικού κόσμου. Υπάρχει άνθρωπος που θα χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι;».

Για το ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: «Είναι ένα ντέρμπι με τα όλα του. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι στα καλύτερα του, η ΑΕΚ είναι μια δύναμη. Εάν κερδίσει ο ΠΑΟΚ τελειώνει η ιστορία καθώς αποκτά μεγάλο προβάδισμα».

error: Content is protected !!