Στα δίχτυα 37χρονου απατεώνα τέσσερις Βολιώτες – Πως τους «έφαγε» τα λεφτά

apath kinhto
milonas 728x90 1
728x110 1

Προκαταρκτική εξέταση διέταξε η Εισαγγελία πρωτοδικών Βόλου για την υπόθεση εξαπάτησης τεσσάρων Βολιωτών από έναν 37χρονο άνδρα, ο οποίος εμφανιζόταν ως επιχειρηματικός σύμβουλος επενδύσεων και απέσπασε συνολικά, ποσό που φτάνει τις 80.000 ευρώ μέσα σε μισό χρόνο.

Ο νεαρός φέρεται οτι εμπλέκεται σε δύο περιπτώσεις παράνομων πράξεων, οι οποίες αφορούν σε υπεξαίρεση χρημάτων και απάτη, ενώ έχει γίνει η ταυτοποίησή του από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου, αλλά δεν έγινε σύλληψη, λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Αναφορικά με την πρώτη κατηγορία, ο νεαρός φέρεται να απέσπασε το ποσό των 170.000 ευρώ από Βολιώτη.

Ο 37χρονος άνδρας έπειθε τα θύματά του να επενδύσουν τα χρήματά του σε αγορές συναλλάγματος μέσω αλγόριθμων, μία δημοφιλή απάτη σε όλον τον κόσμο με χιλιάδες θύματα που χάνουν την περιουσία τους.

Η δράση του στον Βόλο περιορίζεται από τον Οκτώβριο του 2019 έως τον Απρίλιο του 2020.

Μάλιστα, έπειθε τα θύματα οτι είναι ιδιοκτήτης εταιρείας επενδύσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο και μπορούσε να πολλαπλασιάσει εύκολα και γρήγορα το κεφάλαιο που θα τοποθετούσαν οι ανυποψίαστοι πολίτες.

Μαζί με τον νεαρό, στην υπόθεση εμπλέκονται και δύο συγγενικά του πρόσωπα, τα οποία τον διευκόλυναν παραχωρώντας του χώρο σε καφετέρια που διατηρούν στον Βόλο.

error: Content is protected !!