Βόλος: Σοβαρή καταγγελία για κακοποίηση 12χρονου από τη μητέρα του

viasmos paidiou1
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Συγκλονίζει η καταγγελία που κάνουν γείτονες αυτήκοοι μάρτυρες μίας καθημερινής κακοποίησης ενός 12χρονου παιδιού από την ίδια του τη μητέρας, μέσα στο σπίτι τους στο κέντρο του Βόλου.

KENT728X100 1

Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει σήμερα το TheNewspaper.gr στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας οδηγήθηκαν σήμερα το απόγευμα μία 40χρονη γυναίκα με τον 12χρονο γιο της, καθώς υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις οτι το παιδί κακοποιείται.

Οι καταγγελίες έφτασαν τόσο στην Αστυνομία, όσο και στο “Χαμόγελο του Παιδιού” από γείτονες, στην οδό Ρ. Φεραίου στην καρδιά του Βόλου.

«Το τελευταίο διάστημα οι φωνές είναι συνεχείς. Το παιδί εκλιπαρεί για βοήθεια και ακούγεται καθαρά οτι η μητέρα το χτυπάει. Εκείνο φωνάζει να καλέσουμε την αστυνομία για να γλιτώσει» λέει ένας εκ των γειτόνων επωνύμως στο TheNewspaper.gr.

Η μητέρα φαίνεται πως ζει μόνη της με το παιδί της και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια προκειμένου να δώσει εξηγήσεις ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί θα εξεταστεί από παιδοψυχίατρο και ιατροδικαστή για να διαπιστωθεί αν όντως έχει υποστεί βία.

«Οι κραυγές είναι σπαρακτικές και δε μπορούσαμε άλλο να μείνουμε αμέτοχοι σε αυτό το δράμα» συμπληρώνουν κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι πιθανολογούν οτι η μητέρα αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

error: Content is protected !!