Εκδήλωση για την αξιοποίηση του φυσικού περιβάλλοντος διοργάνωσε η ΟΝΝΕΔ στη Λάρισα (φωτο – βίντεο)

DSC 0096 onned larisa 780x405
FCO SUMMER 80 728x90 1
milonas 728x90 1

Εκδήλωση με θέμα: «Λάρισα -Αξιοποίηση του φυσικού περιβάλλοντος για τον τουρισμό και την οικονομία» πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης στην κοίτη του Πηνειού η ΟΝΝΕΔ, παρουσία του προέδρου της οργάνωσης νέων κ. Παύλου Μαρινάκη..

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η ανάδειξη προτάσεων για την ανάπλαση και εκμετάλλευση των πνευμόνων πρασίνου που βρίσκονται εντός του αστικού ιστού ώστε να γίνει η πόλη μας ένας εναλλακτικός τουριστικός προορισμός που θα συμβάλλει ταυτόχρονα και στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής.

Στην εκδήλωση τοποθετήθηκαν ο Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Νομού Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Παύλος Μαρινάκης και η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Λαρισαίων κ. Ρένα Καραλαριώτου.

Δείτε σε βίντεο όσα τόνισαν οι ομιλητές:

Δείτε φωτογραφίες:

Εκδήλωση για την αξιοποίηση του φυσικού περιβάλλοντος διοργάνωσε η ΟΝΝΕΔ στη Λάρισα (φωτο - βίντεο) Εκδήλωση για την αξιοποίηση του φυσικού περιβάλλοντος διοργάνωσε η ΟΝΝΕΔ στη Λάρισα (φωτο - βίντεο) Εκδήλωση για την αξιοποίηση του φυσικού περιβάλλοντος διοργάνωσε η ΟΝΝΕΔ στη Λάρισα (φωτο - βίντεο) Εκδήλωση για την αξιοποίηση του φυσικού περιβάλλοντος διοργάνωσε η ΟΝΝΕΔ στη Λάρισα (φωτο - βίντεο) Εκδήλωση για την αξιοποίηση του φυσικού περιβάλλοντος διοργάνωσε η ΟΝΝΕΔ στη Λάρισα (φωτο - βίντεο)Εκδήλωση για την αξιοποίηση του φυσικού περιβάλλοντος διοργάνωσε η ΟΝΝΕΔ στη Λάρισα (φωτο - βίντεο)

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!