Από σήμερα Παρασκευή στην θάλασσα για βουτιές οι Λαρισαίοι – Πιο εύκολη η διαδρομή με καινούργια άσφαλτο προς Αγιόκαμπο (φωτο)

5 buka 780x405
FCO SUMMER 80 728x90 1
milonas 728x90 1

Μετά τις τρεις το μεσημέρι της Παρασκευής αρκετοί Λαρισάιοι ξεκίνησαν τις εξορμήσεις προς τα παράλια του δήμου Αγιάς ενόψει του Σαββατοκύριακου.

Οι θερμοκρασίες παραμένουν υψηλές και σήμερα με την θάλασσα σε Αγιόκαμπο, Σωτηρίτσα, Βελίκα, να είναι πεντακάθαρη και “λάδι”.

Επιπλέον, ένα μεγάλο κομμάτι της διαδρομής ασφαλτοστρώθηκε σήμερα, στον δρόμο Αγιάς – Αγιοκάμπου (στις στροφές) και απομένει η διαγράμμιση.

Ενώ προς το τέλος τους φτάνουν και οι εργασίες σε ότι αφορά τον οδικό παραλιακό άξονα, με το εργοτάξιο να …λαμβάνει τέλος, όπως και η ταλαιπωρία κατοίκων, παραθεριστών και επισκεπτών.

Δείτε φωτογραφίες:

Από σήμερα Παρασκευή στην θάλασσα για βουτιές οι Λαρισαίοι - Πιο εύκολη η διαδρομή με καινούργια άσφαλτο προς Αγιόκαμπο (φωτο) Από σήμερα Παρασκευή στην θάλασσα για βουτιές οι Λαρισαίοι - Πιο εύκολη η διαδρομή με καινούργια άσφαλτο προς Αγιόκαμπο (φωτο) Από σήμερα Παρασκευή στην θάλασσα για βουτιές οι Λαρισαίοι - Πιο εύκολη η διαδρομή με καινούργια άσφαλτο προς Αγιόκαμπο (φωτο) Από σήμερα Παρασκευή στην θάλασσα για βουτιές οι Λαρισαίοι - Πιο εύκολη η διαδρομή με καινούργια άσφαλτο προς Αγιόκαμπο (φωτο) Από σήμερα Παρασκευή στην θάλασσα για βουτιές οι Λαρισαίοι - Πιο εύκολη η διαδρομή με καινούργια άσφαλτο προς Αγιόκαμπο (φωτο)

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!