Τα εύσημα της Κολυνδρίνη στους Γλωσσιώτες: Νιώθω περήφανη! [εικόνες]

glos kol 3
milonas 728x90 1
728x110 2

Τον δρόμο που κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας στη Γλώσσα Σκοπέλου, επίβλεψε η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας, κ. Κολυνδρίνη, δίνοντας τα εύσημα στο τοπικό συμβούλιο αλλά και στους κατοίκους της περιοχής που χωρίς καμία καθυστέρηση έδωσαν κομμάτι των ιδιοκτησιών τους για να πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατό αυτό το έργο. «Μπράβο σας, νιώθω περήφανη» έγραψε χαρακτηριστικά η Δωροθέα Κολυνδρίνη στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook απευθυνόμενη στους κατοίκους της περιοχής, στον Δήμαρχο, στο τοπικό συμβούλιο αλλά και στον ανάδοχο του έργου που είναι ντόπιος.

Αναλυτικά η σχετική ανάρτηση της κ. Κολυνδρίνη αλλά και η απάντηση του προέδρου του τοπικού συμβουλίου της Γλώσσας, κ. Φωτόπουλου

«Ένας δρόμος που χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια. Θεσσαλίας με 1,1 εκ ευρώ. Έργο πνοής που ανοίγει το δρόμο στον τουρισμό, δίνοντας πρόσβαση σε μαγικές απρόσιτες μέχρι τώρα παραλίες. Η ποιότητα της ζωής των κατοίκων αποκτά εν τοις πραγμασι αξία . Συνάμα, αν και δε προβλεπόταν, αγωγός ύδρευσης θα δώσει νερό σε οικισμούς B’ μέχρι τώρα κατηγορίας σε επίπεδο παροχής υπηρεσιών.

Το σημαντικότερο είναι πως οι Γλωσσιώτες μας έδωσαν μάθημα προσφοράς. Δεκάδες ιδιοκτήτες παραχώρησαν αβλεπει κομμάτι των ιδιοκτησιών τους για τη διαπλάτυνση του δρόμου. Μπράβο σας. Νιώθω περήφανη. Δήμαρχος, Τοπικό συμβούλιο, συναρωγοί μας. Μπράβο και στον ντόπιο ανάδοχο για την ταχύτητα και την ποιότητα του έργου.

Συνεχίζουμε δυνατά»

«Ευχαριστούμε πολύ τον Περιφερειάρχη Κ. Αγοραστό, την Αντιπεριφερειάρχη Δ. Κολυνδρίνη, τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Β. Σποράδων Σ. Ζλατουδη & το Διευθυντή Τεχνικής υπηρεσίας Κ. Φλαμπούρη για το ενδιαφέρον που δείχνουν για τα νησιά μας. Χωρίς την πολύτιμη βοήθεια σας δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί αυτό το σημαντικό έργο για το χωριό μας, ο δρόμος Ελαιοτριβείο- Μαρκ- Περιβολιού» απάντησε ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου της Γλώσσας, κ. Αγάλος Φωτόπουλος

error: Content is protected !!