Κορωνοϊός – Σκιάθος: Σε απομόνωση σε ξενοδοχείο η τουρίστρια από τη Σερβία

ασθενοφόρο κορονοϊός
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Στο δωμάτιό της, σε αυτοπεριορισμό, στο ξενοδοχείο καραντίνας της Σκιάθου, βρίσκεται η τουρίστρια από τη Σερβία, η οποία βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. 

KENT 2

Η γυναίκα είναι ασυμπτωματική και σε καλή κατάσταση, ενώ έχει κινηθεί όλος ο μηχανισμός ώστε να τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο για την αντιμετώπιση κρουσμάτων.

Η 62χρονη γυναίκα είναι κατά σύμπτωση γιατρός, και έχει απόλυτη γνώση της κατάστασης και ευθύνη στο πως διαχειρίζεται τον εαυτό της.

Ήρθε με την πτήση της AirSerbia χωρίς να συνοδεύεται από φίλους ή συγγενείς και απολαμβάνει την φιλοξενία των ξενοδόχων της Σκιάθου, χωρίς να εκφράσει το παραμικρό παράπονο. Μάλιστα, χθες δοκίμασε υπέροχα φρέσκα ψάρια από την περιοχή της Σκιάθου και έμεινε γοητευμένη από την περιποίηση.

Η γυναίκα θα παραμείνει σε κατάσταση καραντίνας ακόμα δώδεκα ημέρες και μετά θα αναχωρήσει για την πατρίδα της ή θα συνεχίσει τις διακοπές της στο νησί του Παπαδιαμάντη εντελώς δωρεάν, δικαίωμα που της δίνουν τα πρωτόκολλα που θεσπίστηκαν για τα ασυμπτωματικά κρούσματα μετά την καραντίνα.

error: Content is protected !!