Κ. Μαραβέγιας: Σαν σήμερα το δημοψήφισμα παρωδία

107168222 10223272794229207 6208595682586531871 o
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Το δικό του μήνυμα για την επέτειο του δημοψηφίσματος για την έγκριση του προγράμματος στήριξης της χώρας μας από τους θεσμούς, έστειλε ο βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ Κωνσταντίνος Μαραβέγιας:

KENT728X100 1

«Σαν σήμερα, πριν από πέντε χρόνια, οι Έλληνες οδηγήθηκαν αιφνιδιαστικά στην κάλπη για το δημοψήφισμα-παρωδία που αποφάσισε η τότε κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Ήταν ένα γεγονός, αυτό της 5ης Ιουλίου 2015, όπως και όλες οι εξελίξεις που ακολούθησαν εκείνον τον μήνα, που σημάδεψαν τη σχέση μου με την πολιτική. Ήταν η περίοδος που συνειδητοποίησα ότι δεν μπορώ να παρακολουθώ απλά τα γεγονότα, αλλά ότι πρέπει κάτι να κάνω για να βοηθήσω τη χώρα μου και να συμβάλω στη διάλυση της πλάνης, στην οποία κάποιοι προσπαθούσαν να «βυθίσουν» τον ελληνικό λαό. Αποφάσισα, λοιπόν, να εκφράσω δημοσίως τις πεποιθήσεις μου και τοποθετήθηκα ευθαρσώς, μέσω του διαδικτύου, υπέρ του ΝΑΙ.

Οι επόμενοι μήνες ήταν κρίσιμοι. Μετά και τις δεύτερες εκλογές, τον Σεπτέμβριο του 2015, η κυβέρνηση έδειξε ότι είχε αποφασίσει να εκδικηθεί τους «Μένουμε Ευρωπαίοι». Ήταν τότε που άρχισε σιγά-σιγά να δημιουργείται το «κίνημα της γραβάτας», όπως χλευαστικά αντιμετώπισε ο ΣΥΡΙΖΑ το πιο παραγωγικό κομμάτι της κοινωνίας που κινητοποιήθηκε ενάντια στον νόμο Κατρούγκαλου και την υπέρογκη αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών του. Δεν μπορούσα παρά να δώσω το «παρών» σ’ αυτή τη μάχη και όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέλαβε το «τιμόνι» της Νέας Δημοκρατίας, η απόφασή μου να ασχοληθώ με την πολιτική ήταν πλέον μονόδρομος.

Η αλλαγή που συντελέστηκε στη ζωή μου τον Ιούλιο του 2015, «σφραγίστηκε» με τον καλύτερο τρόπο τον Ιούλιο του 2019, όταν χιλιάδες συμπολίτες μου με τίμησαν με την ψήφο τους και μου έδωσαν την ευκαιρία να τους εκπροσωπήσω -όπως και όλο το λαό της Μαγνησίας- στο ελληνικό Κοινοβούλιο.

Ήταν μια μένα μια ύψιστη τιμή που καθημερινά προσπαθώ να ανταποδώσω με όλο μου το «είναι».

error: Content is protected !!