Πάρτι στο Twitter με το Alexander McQueen φόρεμα της Melania Trump!

416933
stergiou
fotou
728x110 3Δευτέρα 06 Ιουλίου 2020, 08:00

728X100

 

Για άλλη μια φορά η Melania Trump μαγνήτισε τα βλέμματα όλων με το στυλ της.

Η πρώτη κυρία της Αμερικής συνόδευσε τον σύζυγό της, Donald Trump στις εκδηλώσεις της 4ης Ιουλίου στο Όρος Ράσμορ, στη Νότια Ντακότα και οι χρήστες του Twitter επικεντρώθηκαν στο εντυπωσιακό Alexander McQueen φόρεμά της αξίας 2.458 δολαρίων.

«Ο Donald Trump βαρέθηκε και ζωγράφισε με μαρκαδόρο πάνω στο λευκό φόρεμα της Melania μέσα στο Air Force One» έγραψε κάποιος. «Κάποιος να πάρει τον μαρκαδόρο μακριά από τον Donald Trump! Τώρα σχεδιάζει στο φόρεμα της Melania» σχολίασε ένας άλλος με έναν ακόμη να προσθέτει: «Η Melania Trump έβαλε ένα απλό άσπρο φόρεμα για την εκδήλωση στη νότια Ντακότα και προτού φύγουν ο Donald πήρε έναν μαρκαδόρο και ζωγράφισε επάνω του».

Μερικοί χρήστες συνέκριναν το σχέδιο στο φόρεμά της με το περίφημο «Sharpiegate», όταν ο Donald Trump φάνηκε να χρησιμοποιεί έναν μεγάλο μαρκαδόρο για να αλλάξει έναν επίσημο χάρτη του τυφώνα Ντόριαν τον Σεπτέμβριο. «Προφανώς ο Trump προσπάθησε να σχεδιάσει ένα μονοπάτι τυφώνα στο φόρεμα της Melania» έγραψε μία γυναίκα με έναν άλλον να προσθέτει: «Πήγε και ζωγράφισε με τον μαρκαδόρο το φόρεμά της τώρα. Νόμιζα ότι του τον είχαν πάρει μετά το περιστατικό με τον τυφώνα».

Πάντως, παρόλο που ο κόσμος επεσήμανε τα παιδικά σκετσάκια στο φόρεμα Alexander McQueen της  Melania Trump, το Paper Magazine αναφέρει ότι το σχέδιό του δημιουργήθηκε μέσω μιας συνεργασίας μεταξύ του διάσημου σχεδιαστή και των μαθητών στο Central Saint Martins στο Λονδίνο.

Οι μαθητές σχεδίασαν σκίτσα του «χορού ενός κοριτσιού» σε ένα μεγάλο χαρτί κατά την διάρκεια ενός μαθήματος ζωγραφικής με επικεφαλής την εικονογράφο μόδας Julie Verhoeven. Στη συνέχεια, το προσωπικό του Alexander McQueen κέντησε στο χέρι και έραψε τα σκίτσα πάνω σε ένα λινό φόρεμα.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!


Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus.
comments powered by Disqus

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!