Ν. Χαυτούρας: Στο «κόκκινο» οι δομές υγείας

xaft1 455x250 1 455x250 1 455x250 1
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Σε δήλωσή του ο πολιτευτής του Κινήματος Αλλαγής και μέλος της Διοίκησης των Νοσοκομειακώμ γιατρών Μαγνησίας Νίκος Χαυτούρας, αναφέρει:

KENT 2

«Καλά τα μέτρα πρόληψης που είχαν ληφθεί απο την Κυβέρνηση για την πανδημία. Δεν επαρκούν όμως! Οι δομές δημόσιας υγείας παραμένουν στο κόκκινο! Η δημόσια υγεία παραμένει στην εντατική! Σχεδόν καμία πρόσληψη μόνιμου ιατρού, οι κλίνες ΜΕΘ παραμένουν 720 αντί 2500 συν 1000 κλίνες ΜΑΦ. Λείπουν 35.000 νοσηλευτές και 9.000 Ιατροί.

Κέντρα Υγείας τραγικά υποστελεχωμένα, ενώ στις πύλες εισόδου της χώρας οπλίτες ιατροί και στρατιωτικοί ιατροί έχουν το βάρος της αντιμετώπισης και εντόπισης του ιού.

Μαζικά test δεν βλέπουμε, ενώ και αυτά που γίνονται εξακολουθούν ν’ αργούν λόγω υποστελέχωσης. Μην κρυβόμαστε άλλο πίσω από το δάκτυλό μας.

Που είναι οι δημοσιες δομές υγείας που θα περίμεναν τον Τουρίστα; Μεγάλα λόγια δίχως αντίκρυσμα! Με τον πρωθυπουργό να μιλάει μόνο για δωρεές και συμπράξεις με τον ιδιωτικό τομέα , ενώ στην πραγματικότητα οι προθέσεις της Κυβέρνησης είναι το ξεπούλημ , απλώς φοβάται το πολιτικό κόστος, γι αυτο δεν εκφράζεται ξεκάθαρα στον λαό.

Η κυβέρνηση πρέπει και αυτή να σταματήσει να είναι συνέχεια της προηγούμενης και ν’ αποπροσανατολίζει και να κοροϊδεύει τον λαό.»

error: Content is protected !!