Αφωνία των βουλευτών Μαγνησίας για το σκάνδαλο Πέτσα

Στιγμιότυπο 2019 12 22 12.32.07 μμ 1024x586 780x405 1
milonas 728x90 1
FCO Banner 728x110 1

Αφωνία έχει κυριεύσει το τελευταίο εικοσιτετράωρο τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στη Μαγνησία, μετά τη δημοσιοποίηση της σκανδαλώδους λίστας Πέτσα με τα ΜΜΕ που χρηματοδοτήθηκαν παράτυπα, χωρίς κανένα κριτήριο, κατασπαταλώντας τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων σε ρουσφέτια και φιλικά Μέσα.

Ο Χρήστος Μπουκώρος, η Ζέττα Μακρή, ο Θανάσης Λιούπης και ο Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, θα πρέπει να λάβουν σαφέστατη θέση εντός του Κοινοβουλίου, στο πλαίσιο των καθηκόντων που προβλέπει η κοινοβουλευτική τους ευθύνη.

Θα πρέπει ως μέλη της Κ.Ο. της ΝΔ που στηρίζει την Κυβέρνηση να μας ενημερώσουν:

  1. Με ποια κριτήρια έγινε η επιλογή των ΜΜΕ που χρηματοδοτήθηκαν.
  2. Με ποια κριτήρια έγινε η επιλογή του ποσού που έλαβε κάθε ΜΜΕ.
  3. Πως φτάσαμε στο σημείο ΜΜΕ με αναγνωσιμότητα 5.000 μοναδικών επισκεπτών την ημέρα να λαμβάνει 40.000 ευρώ χρηματοδότηση και ΜΜΕ με αναγνωσιμότητα 25.000 μοναδικών επισκεπτών τη μέρα να λαμβάνει 1.000 ευρώ.
  4. Γιατί στη λίστα που αφορά στη Μαγνησία φιλοξενείται τηλεοπτικός σταθμός με την ονομασία ΕΝΑ, ο οποίος ουδέποτε υπήρξε στη Θεσσαλία.
  5. Αν έχει γίνει λάθος, στη γεωγραφική περιοχή, πόσα ακόμα λάθη μπορεί να περιέχει η λίστα σε ποσά, Μέσα και περιοχές.
  6. Πως εντάχθηκαν στη λίστα ΜΜΕ της Μαγνησίας, αλλά και πολλών άλλων νομών με ελάχιστη απήχηση;
  7. Πως εξηγείται το πρώτο σε αναγνωσιμότητα site της Θεσσαλίας (alexa.com) να έλαβε 1.000 ευρώ και το 10ο να έλαβε 4.000 ευρώ;
  8. Πως γίνεται ΜΜΕ της Μαγνησίας με ίση αναγνωσιμότητα με άλλο ΜΜΕ της Αθήνας να χρηματοδοτούνται με 99.000 ευρώ διαφορά!

Θέση για το θέμα φυσικά οφείλουν να λάβουν και οι δύο γενικοί γραμματείς των Υπουργείων Οικονομικών και Τουρισμού, Χρήστος Τριαντόπουλος και Κώστας Λούλης οι οποίοι είναι μέλη της Κυβέρνησης, που χρεώθηκε το σκάνδαλο και εξέθεσε τον Πρωθυπουργό.

Το ίδιο πρέπει να κάνουν και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και Κατερίνα Παπανάτσιου.

error: Content is protected !!