ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας: Όλοι στη συγκέντρωση ενάντια στο νομοσχέδιο Χρυσοχοΐδη

siriza1 1

Κάλεσμα στην συγκέντρωση ενάντια στο νομοσχέδιο Χρυσοχοϊδη που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Αγίου Νικολάου την Πέμπτη 9 Ιουλίου στις 7.30 μμ, απευθύνει ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας.

KEN 728X100

Αναλυτικά:

Ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας καλεί όλους τους δημοκρατικούς πολίτες στην πλατεία Αγίου Νικολάου την Πέμπτη 9 Ιουλίου στις 7.30 μμ στην συγκέντρωση ενάντια στο αντιδημοκρατικό νομοσχέδιο Χρυσοχοϊδη

Συμμετέχουμε στο κάλεσμα του νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ Μαγνησίας απέναντι σε ένα νομοσχέδιο που θέλει να καταργήσει συνταγματικά κατοχυρωμένες ελευθερίες και να μας γυρίσει στις σκοτεινές εποχές του κράτους- χωροφύλακα.

Απέναντι σε ένα νομοσχέδιο που ανάγει την αστυνομία σε απόλυτο ρυθμιστή του δικαιώματος των πολιτών να συνέρχονται ελεύθερα και προβλέπει ακόμα και την ευθύνη των διοργανωτών μιας κινητοποίησης για οτιδήποτε συμβεί σε αυτή, αν κριθεί ότι δεν την προφύλαξαν επαρκώς – αν δεν πείσουν δηλαδή για τις επιδόσεις τους στην καταστολή!

Χρέος όλων μας είναι να υψώσουμε τείχος Δημοκρατίας και να προστατεύσουμε τις συνταγματικά κατοχυρωμένες ελευθερίες.

πραγματικός κίνδυνος για την οικονομική και κοινωνική ζωή του τόπου δεν είναι οι δημοκρατικές ελευθερίες, όπως θέλει να μας πείσει η Κυβέρνηση.

Eίναι οι καταστροφικές νεοφιλελεύθερες πολιτικές, η φτωχοποίηση της κοινωνίας και η περιστολή της δημοκρατίας.

error: Content is protected !!