Αχιλλέας Μπέος: Φωνάζουν επειδή σταμάτησαν να τα παίρνουν από την ΑΓΕΤ [βίντεο]

Στιγμιότυπο 2020 07 09 9.41.49 πμ

Σε μία σοβαρή καταγγελία προχώρησε χθες το απόγευμα, κατά τη διάρκεια της 13ης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Βόλου, ο δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος, απαντώντας στην τοποθέτηση της δημοτικής συμβούλου της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ “Μαζί για τον Βόλο” Αφροδίτης Γάντζου – Δραμητινού για τα κρούσματα παιδικού καρκίνου στην πόλη.

KEN 728X100

Γάντζου: Αυξήθηκαν τα κρούσματα παιδικού καρκίνου

Η δημοτική σύμβουλο στην παρέμβασή της σημείωσε: «Ως παιδίατρος θέλω να σας πω οτι από το 1994 δουλεύω ιδιωτικό επάγγελμα και τα περιστατικά παιδικού καρκίνου και βρογχικού άσθματος είναι πολλαπλάσια από το 1960. Και η ατμοσφαιρική ρύπανση, η βιομηχανία και όλα αυτά παίζουν τον κυριότερο ρόλο. Όταν μιλάτε για τους γραφικούς που κρεμιούνται από τα κάγκελα της ΑΓΕΤ θα συνυπολογίσετε οτι υπάρχουν και επιστημονικές γνώμες αντίθετες με την καύση, με το πετ κοκ και με οτιδήποτε. Δεν είμαστε γραφικοί, είμαστε επιστήμονες».

Μπέος: Φωνάζουν επειδή τα έπαιρναν από την ΑΓΕΤ και τώρα σταμάτησαν

Σε απάντηση όσων είπε η κ. Γάντζου, ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος σημείωσε: «Εσείς ως επιστήμονας πήγατε και κρεμαστήκατε στα κάγκελα; Είναι δικαίωμά σας να πιστεύετα και να υποστηρίζετε ότι θέλετε. Άλλο αυτό και άλλοι οι ακρότητες. Θα σας πω την άποψή μου. Αυτοί που φωνάζουν, το 80%, για να μην αδικήσω όλους, κάποτε τα έπαιρνε από την ΑΓΕΤ. Τώρα δεν τα παίρνει γι’ αυτό και φωνάζει»

Δείτε το βίντεο:

error: Content is protected !!