Αγωνία στον Βόλο από την εξαφάνιση 40χρονου – Δείτε όλα τα στοιχεία του

ezgif 4 618812458ca9
milonas 728x90 1
728x110 2

Ώρες αγωνίας ζει η οικογένεια του 40χρονου Απόστολου Στριμπάκου από το Βόλο ο οποίςο εξαφανίστηκε  από το σπίτι του στην περιοχή Χρυσοχοϊδη τη Δευτέρα (6/7) το απόγευμα.

Για τον Απόστολο έχει εκδοθεί από το «Χαμόγελο του Παιδιού» Missing Alert.

Στην ανακοίνωση του Missing Alert από το «Χαμόγελου του Παιδιού» αναφέρεται:

«Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Απόστολου σήμερα, 8/7/2020, και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος των συγγενών του, καθώς συντρέχουν λόγοι οι οποίοι υποδεικνύουν ότι η ζωή του ενδέχεται να βρίσκεται σε κίνδυνο. Ο Απόστολος έχει ύψος 1,75μ., 65κ. βάρος, έχει μαύρα μαλλιά και καφέ μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε σκούρο μπλε σορτς, σκούρα μπλε κοντομάνικη μπλούζα και θαλασσί παπούτσια.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι ο Απόστολος αντιμετωπίζει δυσκολίες στη επικοινωνία και ενδέχεται να μην ανταποκριθεί λεκτικά σε περίπτωση που κάποιος τον πλησιάσει. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει όποιος τον δει να διατηρήσει οπτική επαφή μαζί του και να καλέσει άμεσα «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000»,  καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας».

error: Content is protected !!