Ο Σύλλογος Εργαζομένων στους ΟΤΑ Μαγνησίας συμμετέχει στις κινητοποιήσεις για τις διαδηλώσεις

dimarxeio volou 455x250 1
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Στις κινητοποιήσεις που προετοιμάζονται, με αρχική τη σημερινή στις 19.30 στην Πλατεία Αγ. Νικολάου στον Βόλο συμμετέχει ο Σύλλογος Εργαζομένων στους Οργανισμούς τοπικής Αυτοδιοίκησης Μαγνησίας. 

KENT 2

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Συναδέλφισες και Συνάδελφοι, σήμερα έρχεται στη βουλή ένα νομοσχέδιο που ουσιαστικά “μας κλείνει το στόμα”.Ενα νομοσχέδιο  που απαγορεύει τις διαδηλώσεις και τις συγκεντρώσεις. Επιτίθεται στα λαικά δικαιώματα και τις ελευθερίες μας.

Ένα νομοσχέδιο που επιδιώκει να συκοφαντήσει τους λαϊκούς αγώνες και να θέσει υπό απαγόρευση και περιορισμό κάθε κινητοποίηση, μέσα από διατάξεις-λάστιχο, που θα τις ερμηνεύουν   οι αστυνομικές αρχές και οι άλλοι μηχανισμοί καταστολής.   Έχει στόχο να χειραγωγήσει   το μυαλό, εμφανίζοντας τη συμμετοχή στις κινητοποιήσεις ως κάτι εν δυνάμει «εγκληματικό»    και «επικίνδυνο».

Δεν θα επιτρέψουμε για κανένα λόγο και με κανένα πρόσχημα να μπει σε γύψο το δικαίωμά μας να διαδηλώνουμε κατά των αντιλαϊκών μέτρων.

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΓΥΨΟ

ΟΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Ν. ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 9-7-2020 ΚΑΙ ΩΡΑ 7.30μ.μ. ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

error: Content is protected !!