Βόλος: Θρήνος για τη Σπυριδούλα του MasterChef: Πατέρας της ο 52χρονος που βρέθηκε νεκρός στο μπαλκόνι

karampoutakis
milonas 728x90 1
FCO Banner 728x110 1

O 52χρονος άνδρας που βρέθηκε νεκρός στο μπαλκόνι του, σήμερα το μεσημέρι στο σπίτι του στη Νέα Ιωνία, ήταν ο Λευτέρης Καραμπουτάκης, ο πατέρας της Σπυριδούλας Καραμπουτάκη που έλαβε μέρος στο MasterChef .

Ηείδηση του θανάτου του Λευτέρη Καραμπουτάκη έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στη Νέα Ιωνία καθώς τίποτα δεν προμήνυε το τραγικό τέλος του 52χρονου άνδρα.

karabutakis

Την προηγούμενη μέρα ο εκλιπών πήγε κανονικά στη δουλειά του, δούλευε ως ιδωτικός υπάλληλος στο τσιπουράδικο «Μεθυστάνας» στην οδό Παπάγου, στη Νέα Ιωνία.

Α 1

Το πρωί, όπως σας ενημέρωσε άμεσα το TheNewspaper.gr εντοπίστηκε από γείτονα στο μπαλκόνι του ακίνητος και άμεσα κλήθηκε τόσο η αστυνομία, όσο και το ΕΚΑΒ το πλήρωμα του οποίου διέγνωσε τον θάνατό του.

H Σπυριδούλα Καραμπουτάκη συμμετείχε στο MasterChef 3 και έφτασε στον μεγάλο τελικό τον οποίο τελικά κέρδισε ο Μανώλης Σαρρής. Η Σπυριδούλα μπήκε στο παιχνίδι λέγοντας ότι μεγάλωσε μέσα στις κουζίνες και συγκεκριμένα στο τσιπουράδικο που διατηρούσαν οι γονείς της. Εκεί από μικρή ηλικία ετοίμαζε μεζέδες, γεγονός που επηρέασε όλη την μετέπειτα πορεία της. Στον τελικό του MasterChef 3 στο στούντιο βρέθηκε φυσικά και ο μπαμπάς της μαζί με όλη την οικογένεια.

error: Content is protected !!