ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΙΚΑΕΛ: «Ράδιο Αρβύλα» τα περί κρουσμάτων κορωνοϊού σε καφετέρια στον Πλαταμώνα

coronavirus fakenews 1230x647 1 780x405
FCO SUMMER 80 728x90 1
milonas 728x90 1

Διαψεύδει τις φήμες περί κρουσμάτων κορωνοϊού σε κατάστημα εστίασης στον Πλαταμώνα ο ΣΙΚΑΕΛ. Σε ανακοίνωση του συνδέσμου αναφέρεται:

«Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί μια ψεύδη είδηση (Fake News) για πολλαπλά κρούσματα σε κατάστημα συναδέλφου στην περιοχή του Πλαταμώνα, Το Δ.Σ. του Σ.Ι.Κ.Α.Ε.Λ ήρθε άμεσα σε τηλ. επικοινωνία με τον θιγόμενο επιχειρηματία ο οποίος μας επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει ίχνος αλήθειας στις διαδώσεις αυτές και ότι πρόκειται για κακοπροαίρετη και ανήθικη στοχοποίηση της επιχείρησης του όπως και της περιοχής του Πλαταμώνα γενικότερα. Μας δήλωσε επίσης ότι θα λάβει όλα τα νόμιμα μέτρα κατά παντός υπευθύνου.

Το Δ.Σ. δηλώνει κατηγορηματικά ότι τέτοια φαινόμενα είναι καταδικαστέα και ότι θα είναι στο πλευρό οποιουδήποτε μέλους του συνδέσμου βρεθεί σε ανάλογη κατάσταση.

Όπως επανειλημμένα έχουμε τονίσει σε αυτή την δύσκολη κατάσταση που βρισκόμαστε όλοι προέχει η ενότητα και τέτοια νοσηρά φαινόμενα θα αντιμετωπίζονται άμεσα με σκοπό την προστασία των επιχειρήσεων μας για να βγούμε όλοι μαζί όσο γίνεται αλώβητοι από την μεγάλη αυτή κρίση.»

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!