Μεγάλη επιτυχία για το Summer Course Shinkyokushinkai στον Βόλο [εικόνες]

summer course
MANOLLO GIF
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το ”Summer Course Shinkyokushinkai” που διοργάνωσαν η Ακαδημία Shinkyokushinkai Βόλου, (Aρχηγείο του Ελληνικού Shinkyokushinkai) και ο Σύλλογος Παραδοσιακού Καράτε Aγριάς “Ο Μαχητής” στο πράσινο χόρτο του ”Βeach Bar Ballux” στο Καρνάγιο Κάτω Λεχωνίων το απόγευμα της Τετάρτης 8 Ιουλίου.

KEN

Στο καλοκαιρινό μάθημα δίδαξε ο Shihan Γιώργος Κοσμίδης, Αρχηγός Εκπρόσωπος του Ελληνικού shinkyokushinkai σε συνεργασία με τους Sensei Κρίσιλα Ιωάννη και Κοσμίδου Βίκυ. Οι αθλητές των δύο συλλόγων με τους συνοδούς τους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των προπονητών και έλαβαν μέρος στην ξεχωριστή υπαίθρια προπόνηση αποκτώντας εμπειρίες και ανεβάζοντας το τεχνικό τους επίπεδο.

Το καλοκαιρινό μάθημα άρχισε με βασικές τεχνικές ΚΙHΟΝ λακτισμάτων και χτυπημάτων και στην συνέχεια τα τμήματα διαχωρίστηκαν σε παιδικά και εφηβικά ενηλίκων.

Ο Shihan Γιώργος Κοσμίδης δίδαξε τα προχωρημένα ΚΑΤA ,τεχνικές επαφής, αγωνιστικό Dojo KOYMITE και αυτοάμυνα στους έφηβους και ενήλικες, τους Senpai και τους υψηλόβαθμους των βαθμών 2ο-1ο kyu.

Οι Sensei Κρίσιλας Γιάννης και Κοσμίδου Βίκυ δίδαξαν στους μικρούς βαθμούς, ΚΑΤΑ και αγωνιστικό kumite. Τα Αναπνευστικά ΚΑΤΑ Sanchin και Tensho ήταν αυτά που ολοκλήρωσαν το σεμινάριο για τους μεγάλους, οι οποίοι με ξεχωριστό παλμό και ένταση εκτελούσαν όλες τις τεχνικές.

Σημαντική η βοήθεια των Senpai Χάρη Xόνδρου, Καρολίνας Κακαζιάνη, Περεντίδη Θεόδωρου, Βερούση Αργυρώς και Αγαθουλέση Θεόδωρου.

To σεμινάριο προσφέρθηκε δωρεάν στους αθλητές των δύο Συλλόγων, μελών του Ελληνικού Shinkyokushinkai.

Μετά το σεμινάριο όλοι οι αθλητές και εκπαιδευτές έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες και απόλαυσαν την ζέστη θάλασσα των Κάτω Λεχωνίων.

Οι δυο διοργανωτές Σύλλογοι ευχαριστούν θερμά την Διεύθυνση του Beach Bar “Βallux” για την παραχώρηση του χώρου ώστε να πραγματοποιηθεί το Σεμινάριο και τους γονείς που αφιέρωσαν το απόγευμα τους για να παρευρεθούν στην όμορφη εκδήλωση.

error: Content is protected !!