Μηχανόβιος στη Λάρισα δεν σταμάτησε σε έλεγχο και τον ακινητοποίησαν σε κοντινή απόσταση – Τι διαπίστωσαν οι αστυνομικοί

mixani 780x405
FCO SUMMER 80 728x90 1
milonas 728x90 1

Συνελήφθη, χθες Σάββατο (11-07-2020) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, ένα άτομο, διότι επιβαίνων σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα, δεν σταμάτησε σε πρόσκληση των αστυνομικών για έλεγχο, ωστόσο ακινητοποιήθηκε σε κοντινή απόσταση.

Κατά τον έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα δισκίο άγνωστης ουσίας και τρία βαμβάκια, εμποτισμένα με ηρωίνη.

Επιπλέον, από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο δράστης, είχε αφαιρεθεί χθες το πρωί από την πόλη της Λάρισας και ως εκ τούτου, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο της.

Επιπρόσθετα, ο δράστης την (02/03-07-2020) είχε αφαιρέσει μία ακόμη δίκυκλη μοτοσικλέτα από άλλη οδό της πόλης, η οποία ομοίως είχε κατασχεθεί και αποδοθεί στο νόμιμο δικαιούχο της.

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!