Νέο απορριμματοφόρο αγόρασε ο Δήμος Σκιάθου

108051442 10222786699913292 6169481605874323590 o

Η Δημοτική Αρχή έχοντας ως προτεραιότητα το σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καθαριότητα και τον ευπρεπισμό των περιοχών του νησιού.

KEN 728X100

Η πλήρης αποκομιδή των απορριμμάτων και ο καθαρισμός των κοινόχρηστων χώρων αποτελούν βασικό μέλημα.

Στο πλαίσιο των ενεργειών για την προστασία του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής των πολιτών καθώς, και της βελτίωσης της οργάνωσης της Υπηρεσίας Καθαριότητας, ο Δήμος προέβη στην αγορά ενός καινούργιου δορυφορικού απορριμματοφόρου οχήματος τύπου πρέσσας 4κ. μάρκας MITHSUBISHI για την αποτελεσματικότερη αποκομιδή και διαχείριση των απορριμμάτων.

Η τελευταία ενέργεια αναφορικά με την ενίσχυση των οχημάτων της Υπηρεσίας Καθαριότητας πραγματοποιήθηκε το 2017 με την αγορά ενός μικρού απορριμματοφόρου τύπου porter.

Ο στόλος των οχημάτων της καθαριότητας ανανεώνεται συνεχώς τον τελευταίο διάστημα και η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου με την καθοδήγηση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Περιβάλλοντος, Γιάννη Γιαννίτση, εργάζεται με οργάνωση, και προγραμματισμό για να έχει η Σκιάθος την εικόνα που της αξίζει, με τη συνεργασία του Προϊσταμένου της Υπηρεσίας Καθαριότητας Δρ Δασολόγου Βασίλη Ταμπάκη.

Ο Δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας, τονίζει ότι «η καθαριότητα του νησιού και η προστασία του περιβάλλοντος είναι κοινωνικά αγαθά και επιτυγχάνονται με τη συνεχή συνεργασία των πολιτών και του Δήμου. Ως εκ τούτου ο Δήμος θα εργαστεί σκληρά και με υπευθυνότητα για να επιτευχθεί ο στόχος. Είμαστε σίγουροι ότι με την από κοινού προσπάθεια θα πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον τόπο μας.»

error: Content is protected !!