«Πυρά» Μπέου σε Τσιμπανάκο: Μπροστινός και υπάλληλος

BEOS TSIMPA
MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου αλλά και στο αθλητικό κέντρο που δημιουργείται στον Άγιο Γεώργιο , στο Βελεστίνο, αναφέρθηκε ανάμεσα σε άλλα, στην παρέμβασή του στον «ΒΟΛΟΣ 98.6 FM», ο Αχιλλέας Μπέος.

KEN 1

Για το αθλητικό κέντρο ο Δήμαρχος αμφισβήτησε  πως γίνεται με χρήματα της διοίκησης του Ολυμπιακού Βόλου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Με ξένο κώλο κάνετε τον πο@στη; Πέστε αλήθεια στον κόσμο… Ποιο αθλητικό κέντρο;»

Για την τελευταία τριετία στο διοικητικό κομμάτι του Ολυμπιακού Βόλου ο Αχιλλέας Μπέος είπε: «Λέτε ψέματα τα τελευταία τρία χρόνια στον κόσμο. Πείτε την αλήθεια. Βγάζετε στο ραδιόφωνο και μιλάει ο Πίδης, πως τον λένε… (σ.σ. κατόπιν αποσαφήνισης του Δ. Πέγιου, ενοούσε τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο). Υπάλληλος μίας ομάδας ανθρώπων είναι. Μπροστινός κάποιων ανθρώπων είναι και τον έχουν να τρέχει αλλά εν πάσει περιπτώσει, δικαίωμά του είναι ας κάνει ότι θέλει. Πείτε την αλήθεια, ποιοι επενδυτές και αρχ@δια μου λέτε τώρα; Μην λέτε ψέματα στον κόσμο. Ακόμη και το τωρινό ΑΦΜ της ΠΑΕ είναι καταχρεωμένο…»

Στην παρέμβαση του Δημήτρη Πέγιου να μην το λέει αυτό γιατί δεν ισχύει ο Αχιλλέας Μπέος απάντησε: «Να μην λέω; Θέλεις να βάλουμε ένα στοίχημα;»

Στη συνέχεια της παρέμβασης ο Δημήτρης Πέγιος ρώτησε τον Δήμαρχο αν μπορεί μία ΠΑΕ να χρεωθεί σ’ ένα χρόνο με τον Αχιλλέα Μπέο να απαντά: «Αν δεν πληρώσεις ΙΚΑ και εφορία χρεώνεσαι. Αφού όμως λέτε πως είναι  όλα καλά, καλά είναι!»

error: Content is protected !!