ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η έντονη συγκίνησή του Γρηγόρη Βαλτινού on camera όταν αναφέρθηκε στον πατέρα του

418044
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟΤρίτη 14 Ιουλίου 2020, 11:00

KENT728X100 1

 

Καλεσμένοι στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Σημείο Συνάντησης» ήταν το βράδυ της Δευτέρας η Ταμίλα Κουλίεβα και ο Γρηγόρης Βαλτινός. Αρχικά ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στον πατέρα του μην μπορώντας να κρύψει την συγκίνησή του.

«Οι γονείς μου χωρίσανε όταν εγώ ήμουν ενός έτους και βρήκανε άλλους συντρόφους μετά από καιρό. Κάτι τέτοιο έγινε και με τον πατέρα μου στην Αμερική και όταν κατάλαβε ότι το παιδί που έκανε είναι αυτό, νομίζω συγκλονίστηκε, συγκινήθηκε. 

Και εγώ συγκινήθηκα με ένα εντελώς και διαφορετικό τρόπο. Όχι εκδικητικά, γιατί το να χωρίζουν δύο άνθρωποι, σημαίνει ότι κάτι κάνουν λάθος. Κάτι έκανε λάθος η ζωή; Κάτι έκαναν λάθος οι γύρω τους; Καμιά φορά είναι πιο υγιές από το να παραμένουν μαζί και να καταστρέφουν τα παιδιά τους, την ψυχολογία τους, τον χαρακτήρα τους.

Είναι πιο υγιές να χωρίσουν οι άνθρωποι από το να μείνουν μαζί και να  εκδικείται ο ένας τον άλλον καθημερινά. Με βοήθησε το θέατρο. Τον πατέρα μου τον γνώρισα σε ηλικία 20 ετών, τότε ήρθε από την Αμερική και συναντηθήκαμε. Το DNA υπάρχει στο βλέμμα, στο δέρμα», είπε ο Γρηγόρης Βαλτινός.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 


Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus.
comments powered by Disqus

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!