ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Καρατζαφέρης σε Μητσοτάκη: Βάλε στην Κυβέρνηση Βενιζέλο, Ντόρα, Αβραμόπουλο – Όσα είπε στον Δ. Μαρέδη

107962862 2600007770268281 7539427098842715978 n
FCO SUMMER 80 728x90 1
milonas 728x90 1

Τις δικές του συμβουλές προς τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, έδωσε σήμερα το μεσημέρι, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή του δημοσιογράφου Δημήτρη Μαρέδη στον Astra, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, παρότι όπως είπε «δεν διατηρεί στενές σχέσεις με τον κ. Μητσοτάκη, παρά τον στενό δεσμό φιλίας με τον πατέρα του».

Αγιά Σοφιά: Τι θα έκανα αν ήμουν στην Κυβέρνηση

Ο κ. Καρατζαφέρης μίλησε για «διαχρονικά λάθη της εξωτερικής πολιτικής της χώρας μας, τα οποία απομάκρυναν τον Ρώσο, με αποτέλεσμα τώρα να μην παρεμβαίνει».

«Με παρακάλια δε γίνεται τίποτα. Αν ήμουν στην κυβέρνηση, την ίδια ώρα θα αναγνώριζα του Κούρδους ως έθνος και θα αναγνώριζα και πρεσβεία. Να δεις πως θα έσφιγγαν οι πισινοί των Τούρκων. Θα είχα καλέσει την Αρμενία να υπογράψουμε σύμφωνο συνεργασίας. Άκουσα και κάτι μπαρούφες για το σπίτι του Κεμάλ, από τον κ. Βορίδη. Είναι αστείο σαν μέγεθος. Δεν έχει σχέση το σπίτι του Κεμάλ με την Αγιά Σοφιά. Ο κ. Δένδιας δεν έχει την επάρκεια που επιβάλουν οι περιστάσεις τώρα. Θα μπορούσε να είναι άριστος υπουργός Δικαιοσύνης ή Εσωτερικών» δήλωσε.

«Να βάλει Βενιζέλο, Ντόρα, Αβραμόπουλο και Διαμαντοπούλου»

«Έχει πολλούς με την πείρα της Μπακογιάννη, το μυαλό του Βενιζέλου, τις διεθνείς σχέσεις του Αβραμόπουλου; Οι ανάγκες απαιτούν εθνική Ελλάδος. Ακόμα και την Άννα Διαμαντοπούλου. Ποια είναι η σημερινή Διαμαντοπούλου στη σημερινή κυβέρνηση; Μιλάω για ένα άνοιγμα της Ελλάδας. Σήμερα η ΝΔ είναι η Ελλάδα. Ο ρόλος του Μητσοτάκη είναι αυτός του εθνικού ηγέτη. Πρέπει να λειτουργήσει ως τέτοιος», σημείωσε ο κ. Καρατζαφέρης.

error: Content is protected !!