ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι ΟΠΑΠ Champions αποκαλύπτονται στο Best of Greece [βίντεο]

best of GR photos 3
FCO SUMMER 80 728x90 1
milonas 728x90 1

Το “Best of Greece” είναι μια σειρά από μικρά ντοκιμαντέρ, που παρουσιάζουν Ελληνικά παγκόσμια Success Stories  με χαρισματικούς Έλληνες που όχι μόνο κατάφεραν να ξεχωρίσουν αλλά στήριξαν και προέβαλαν τη χώρα μας σε διεθνές επίπεδο. 

Το 1ο Best of Greece με τίτλο Champions είναι ένα 15λεπτο αφιέρωμα που παρουσιάζει τους ΟΠΑΠ Champions, τη νέα γενιά Ελλήνων αθλητών, πρωταθλητών και μελλοντικών Ολυμπιονικών που έχουν ήδη διακριθεί Παγκοσμίως με το Εθνόσημο. Οι Πρωταθλητές μας είναι 10 χαρισματικά παιδιά τα οποία έχουν επιλεχθεί απ’ όλη την Ελλάδα, το καθένα σε διαφορετικό άθλημα. Μας μιλάνε για τα κατορθώματα τους, τους πολύ υψηλούς στόχους που θέτουν και την προσπάθειαπου χρειάστηκε να καταβάλλουν για να φτάσουν στην κορυφή

Οι Champions επιλέχθηκαν από μέρη όπως το Καρπενήσι, νησιά όπως η Κέρκυρα, χωριά όπως η Μεθώνη Μεσσηνίας, μιλάνε στην κάμερα για τις παγκόσμιες επιτυχίες τους και αποδεικνύουν με την ίδια τους ζωή ότι δεν έχει σημασία από που ξεκινά κάποιος, ή ο τόπος καταγωγής του για να φτάσει σε ένα τόσο υψηλό επίπεδο. Αντιθέτως, όταν κάποιος φτάσει σε ένα υψηλό επίπεδο ξεπερνώντας μόνος του δυσκολίες, ο αγώνας του τον οπλίζει με περισσότερα ψυχικά αποθέματα και γίνεται πιο δυνατός.

Οι Champions μας παρακινούν να θέτουμε στόχους για το μέλλον μας, για να ζήσει ο καθένας τη ζωή που ονειρεύεται, και να προσπαθούμε να κάνουμε αυτούς τους στόχους, τα όνειρά μας πραγματικότητα. Να κάνουμε τις ιδέες μας πράξη. Για να γίνει όμως αυτό πρέπει να είμαστε έτοιμοι να καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια. Η προσπάθεια είναι η αρχή της επιτυχίας μας. Με την προσπάθεια μαθαίνουμε να ξεπερνάμε τον εαυτό μας και να γινόμαστε καλύτεροι, η προσπάθεια μας δίνει δύναμη. Πειθαρχεία, επιμονή και προσπάθεια θα μας οδηγήσουν στην επιτυχία και την πραγματοποίηση των ονείρων μας.

Στόχος του Best of Greece δεν είναι μόνο να παρουσιάζει Ελληνικά παγκόσμια Success Stories αλλά να περνάει κοινωνικά μηνύματα, να εμπνέει την Ελληνική κοινωνία και να έχει κοινωνικό αντίκτυπο. Για αυτό εκτός από τους τους χαρισματικούς Έλληνες που προβλήθηκαν σε παγκόσμιο επίπεδο στόχος είναι να προβάλλονται και οι εταιρίες που τους στήριξαν για να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο. Το Best of Greece λειτουργεί και σαν μια μορφή επιβράβευσης ούτως ώστε να συνεχίζουν οι μεγάλες επιχειρήσεις να στηρίζουν την Ελληνική κοινωνία. 

Κάθε αφιέρωμα της σειράς Best of Greece θα έχει διαφορετική προβολή και media plan, ενώ κοινή παρουσία θα έχουν όλα στο διαδίκτυο. Το Best of Greece παρουσιάζει ιδιαίτερα θέματα και τα γυρίσματα του θα υλοποιούνται επιλεκτικά. Το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί είναι η προβολή ενός με δύο Best of Greece τον χρόνο.

Executive Producer της σειράς είναι η παραγωγός και δημοσιογράφος Νάντια Χαλαμανδάρη, με πληθώρα συνεντεύξεων προσωπικοτήτων που έχουν διακριθεί σε παγκόσμιο επίπεδο στο ενεργητικό της. Creative Director ο Έλληνας σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Βενετόπουλος από τη Νέα Υόρκη όπου συνεργάζεται με την ομάδα παραγωγής Trevor Project που έχει κερδίσει βραβείο Όσκαρ για τη ταινία μικρού μήκους με τίτλο “Trevor”. Την παραγωγή του τελευταιου του ντοκιμαντέρ “Draw With Me” που προέβαλλε στην Αμερική στήριξε η Jennifer Lopez η οποία μιλάει και στην κάμερα του μαζι με την οικογένεια της. Το Draw With Me ήταν το πρώτο ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε στα Ηνωμένα Έθνη το 2019, γιορτάζοντας τα 50 χρόνια του Stone Wall Riots.

error: Content is protected !!