Έξαρση παραβατικότητας και βανδαλισμών στη Λάρισα – 500.000 ευρώ ζημιές σε Αλκαζάρ και Άλσος

45 alsos 780x405
FCO SUMMER 80 728x90 1
milonas 728x90 1

Το θέμα των εκτεταμένων βανδαλισμών στη Λάρισα, συζητήθηκε στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, μετά και από προτροπή του αντιδημάρχου καθημερινότητας κ. Αλεξούλη.

Ο κ. Αλεξούλης ανέφερε πως οι βανδαλισμοί γίνονται πλέον συνήθεια στη Λάρισα, μιλώντας για γενικότερη έξαρση παραβατικότηταςκαι βανδαλισμών στην πόλη. Παράλληλα, όπως ανέφερε δαπανώνται συνεχώς ποσά από το δήμο για την επιδιόρθωση όλων αυτών των προβλημάτων.

Έξαρση παραβατικότητας και βανδαλισμών στη Λάρισα - 500.000 ευρώ ζημιές σε Αλκαζάρ και ΆλσοςΣε παρέμβασή του ο αντιδήμαρχος κ. Γιώργους Σούλτης έκανε λόγο για ζημιές στο Άλσος και το Αλκαζάρ που ξεπερνούν τις 500.000 σε ευρώ, από τις κλοπές των καλωδίων. Παράλληλα μίλησε για «πληγή» αναφερόμενος στα μπάζα και τις χωματερές.

Ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης με τη σειρά του δήλωσε πως παρατηρούνται φαινόμενα ακόμα σε νέα όπως στην πλατεία της Τούμπας. Μίλησε για την ανάγκη δημιουργίας μια συνολικής κουλτούρας σύμφωνα με την οποία όλοι οι κάτοικοι της Λάρισας θα προστατεύουν στο βαθμό που μπορούν το δημόσιο χώρο.

(φωτο αρχείου)

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!