Δεν υπέστη βλάβη το σκάφος 1054

2900390
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020, 14:00

Ανακοίνωση εξέδωσε η εταιρεία Rafnar για το σκάφος 1054 του Λιμενικού, στην οποία αναφέρει ότι το σκάφος δεν αντιμετώπισε καμία βλάβη αλλά πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη τεχνική συντήρηση.

Η ανακοίνωση

Η Rafnar Hellas -αδειοδοτημένος και αποκλειστικός κατασκευαστής για την Ελλάδα της Rafnar Maritime Group- σε απάντηση σχετικών ανακριβών δημοσιευμάτων, τα οποία αναπαρήχθησαν άκριτα από διάφορα ΜΜΕ, ενημερώνει ότι το σκάφος 1054 του Λιμενικού Σώματος δεν παρουσίασε καμία απολύτως εισροή θαλάσσιων υδάτων, όπως ψευδώς γράφεται. Στη Νάξο πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη τεχνική συντήρηση των 20 ωρών και το τεχνικό τμήμα της εταιρίας μας, αφού προέβη σε δοκιμή όλων των συστημάτων του σκάφους, αποφάσισε να προβεί στην προληπτική αλλαγή της αντλίας προσαγωγής του εναλλάκτη του κλιματισμού.

Κατόπιν των ανωτέρω, η εταιρία μας θεωρεί όλα τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε δήθεν μειωμένη αξιοπιστία του σκάφους και των συστημάτων του ως συκοφαντικά και υποβολιμαία, δηλώνει δε ότι θα προβεί σε όποια νόμιμη ενέργεια θεωρεί απαραίτητη για την προάσπιση των συμφερόντων της, εναντίον οποιουδήποτε διασπείρει ή αναπαράγει ανακρίβειες.

Rafnar Hellas


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020, 14:46

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!