Σκουπίδια και χόρτα ασχημαίνουν την Γιάννουλη (φωτο)

giannouli xorta skoupidia 780x405
FCO SUMMER 80 728x90 1
milonas 728x90 1

Την αγανάκτησή του εκφράζει πολίτης της περιοχής της Γιάννουλης μέσω καταγγελίας του στο onlarissa.gr και κάνοντας λόγο για άσχημη εικόνα σε μια από της «εισόδους» της με χόρτα που δεν έχουν κοπεί και πεταμένα σκουπίδια.

Αναλυτικά στην καταγγελία του αναφέρει:

«Καθημερινά κάνω την ιδία διαδρομή για να πάω στην δουλεία μου και περνώ από έναν δρόμο που θεωρητικά είναι μια εκ των εισόδων της πόλης και δεν μπορώ να αισθανθώ παρά μόνο περηφάνια για την εικόνα που αντικρίζω εγώ αλλά και όσοι εισέρχονται στην πόλη μας. Μια εικόνα που σε προϊδεάζει για το ποσό καθαρή πόλη είναι η Λάρισα καθώς και την νοοτροπία των κάτοικων της.

  • κ. Δήμαρχε και εμείς εδώ στη Γιάννουλη ψηφίσαμε στις εκλογές,
  • κ. Δήμαρχε έχουμε και εμείς δικαίωμα στην καθαριότητα.
  • κ. Δήμαρχε θέλουμε και τα δικά μας παιδιά να παίζουν σε πάρκα χωρίς χόρτα.

Και τελικά κ. Δήμαρχε θα δείτε και λίγο τα περίχωρα της Λάρισας τώρα που δεν έχουμε εκλογές; Ή θα σας ξαναδούμε σε 3 χρόνια πάλι;»

Οι φωτογραφίες είναι μπροστά από το γήπεδο της Γιάννουλης στο ρεύμα προς Τύρναβο και από την νησίδα κατά μήκος της οδού Κοζάνης. Δείτε τις:

Σκουπίδια και χόρτα ασχημαίνουν την Γιάννουλη (φωτο) Σκουπίδια και χόρτα ασχημαίνουν την Γιάννουλη (φωτο) Σκουπίδια και χόρτα ασχημαίνουν την Γιάννουλη (φωτο)

 

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!