ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τζούμας για Σκιάθο: «Διακοπές τον Αύγουστο με τιμές Ιουνίου»

tzoumas skiathos thenewspaper

Κάλεσμα στους Έλληνες τουρίστες να αδράξουν την ευκαιρία να κάνουν διακοπές στο νησί τον Αύγουστο με τιμές Ιουνίου

«Από χθες ήρθαν οι πρώτοι Άγγλοι τουρίστες το νησί είναι έτοιμο να υποδεχθεί με ασφάλεια τους επισκέπτες» δήλωσε στον Θέμα 104,6 και τον Βασίλη Αδαμόπουλο ο Δήμαρχος Σκιάθου, Θόδωρος Τζούμας.

KEN 728X100

Ο κ. Τζούμας περιέγραψε την αλυσίδα ελέγχων που έχει στηθεί στο νησί, ξεκινώντας από το αεροδρόμιο, όπου ομάδα στρατιωτικών γιατρών εξετάζουν τους επισκέπτες. «Κάθε μέρα πραγματοποιούνται περισσότερα από 60 τεστ στο αεροδρόμιο» τόνισε ο Δήμαρχος Σκιάθου και πρόσθεσε «είμαστε καλά οργανωμένοι για να είναι πραγματικότητα ότι μπορεί κανείς να κάνει διακοπές στη Σκιάθο φέτος το καλοκαίρι».

Ο κ. Τζούμας επισήμανε ότι φέτος «είναι διαφορετικό καλοκαίρι από τα άλλα αλλά δεδομένων των συνθηκών φέτος είναι ίσως η μοναδική ευκαιρία να κάνουν διακοπές τον Αύγουστο με τιμές Ιουνίου» και απηύθυνε κάλεσμα στους Έλληνες τουρίστες να αδράξουν την ευκαιρία.

Σε περίπτωση που εντοπιστεί κρούσμα, «υπάρχει ξενοδοχείο κορωνοϊού σε περίπτωση που εντοπιστεί κρούσμα, θα πάει εκεί» ανέφερε ο Δήμαρχος, ενώ «αν είναι κάτι πιο βαρύ, θα ταξιδέψει στο Βόλο ή τη Λάρισα» σημείωσε.

Ως προς την τουριστική κίνηση, «αυτή τη στιγμή η πληρότητα είναι γύρω στο 25-30% τα Σαββατοκύριακα ανεβαίνει στο 50%», αλλά «τα μηνύματα για το 2021 είναι πολύ αισιόδοξα οπότε περιμένουμε το 2021, για να αναστραφεί η κατάσταση» παρατήρησε. «Θα είναι ένας δύσκολος χειμώνας για τους κατοίκους του νησιού», κατέληξε.

error: Content is protected !!