ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κολυνδρίνη: «Αναντικατάστατα τα αρχεία που κάηκαν»

thenewspaper kolyndrini
milonas 728x90 1
728x110 2

Για αναντικατάστατα αρχεία κάνει λόγο η  Αντιπεριφερειάρχης, κ. Κολυνδρίνη, στις δηλώσεις της μετά την αυτοψία που πραγματοποίησε στο χώρο της φωτιάς, στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας.

Αναλυτικά:

«Χθες τις πρώτες πρωινές ώρες τρεις κουκουλοφόροι έσπασαν το τζάμι από ένα γραφείο της Περιφερειακής Ενότητας με στόχο να καταστρέψουν το κτίριο. Πέταξαν τρεις μολότοφ.

Υπάρχει ολική καταστροφή του συγκεκριμένου γραφείου και όλης της πτέρυγας. Οι ζημιές είναι πολύ μεγάλες. Το ύψος και το κόστος θα το δούμε τις επόμενες ώρες. Όλη η πτέρυγα της πλευράς επί της Δημάρχου Γεωργιάδου έχει καταστραφεί.

Έχουν χαθεί αρχεία τα οποία είναι αναντικατάστατα. Δεν υπάρχουν σε ψηφιακή μορφή γιατί είναι χρόνων πριν και αφορούν αναδασμό, είναι το τμήμα πολιτικής γης.

Φέρουν ευθύνη για την καταστροφή της περιουσίας και της ζωή αυτών των ανθρώπων αυτοί που το έκαναν και εν τέλει δεν ξέρω ποιο είναι το μήνυμα απ’ όλο αυτό.

Μένουμε πραγματικά με ένα μεγάλο ερωτηματικό. Ποιο είναι λοιπόν; Η βία λύνει προβλήματα; Εμείς πιστεύουμε πως όχι, μόνο ο διάλογος, η δημοκρατία και η δουλειά, η εργασία είναι αυτή που λύνει τα προβλήματα. Ότι άλλο είναι απέναντί μας.

Γίνονται έρευνες από εχθές έχει έρθει η αντιτρομοκρατική, η ασφάλεια, η πυροσβεστική τους ευχαριστώ όλους γιατί 2:40 πήρε φωτιά, 3:20 είχε τεθεί υπό έλεγχο. Δεν πέτυχαν τον σκοπό τους να κάψουν το κτίριο.

Η υπηρεσία θα λειτουργεί τη Δευτέρα κανονικότατα. Δυστυχώς για όσους ήθελαν το αντίθετο. Έχει καταγραφεί η παρουσία των δραστών μέσα από κάμερες και του αυτοκινήτου με το οποίο κινούνταν. Με τις πινακίδες του αυτοκινήτου θα βρούμε ποιοι ήταν τελικά».  

error: Content is protected !!