ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

O Έλληνας του Netflix διορίστηκε συνδιευθύνων σύμβουλος

2901342
stergiou
fotou
728x110 3


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2020, 08:59

728X100 3 1

Η Netflix Inc προήγαγε χθες τον υπεύθυνο περιεχομένου της, τον Τεντ Σαράντος, στη θέση του συνδιευθύνοντος συμβούλου. 

Έτσι ο Σαράντος, που έχει εμπειρία 20 χρόνων εργασίας στην εταιρεία, προδιαγράφεται για να διαδεχτεί τον ιδρυτή της, τον Ριντ Χάστινγκς.

Με καταγωγή από τη Σάμο, ο Τεντ Σαράντος γεννήθηκε στο Φοίνιξ της Αριζόνα.

Η προαγωγή αυτή έγινε σε μια περίοδο κατά την οποία η Netflix εκτιμά ότι θα καταγραφεί επιβράδυνση της αύξησης του αριθμού των συνδρομητών της την περίοδο της πανδημίας COVID-19, σε ποσοστό μεγαλύτερο από την εκτίμηση της εφημερίδας «The Wall Street Journal» για το τρίτο τρίμηνο του 2020, με συνέπεια τη μείωση της τιμής των μετοχών της κατά 9,5%.

Ο Σαράντος θα εξακολουθήσει να έχει ηγετικό ρόλο στον χειρισμό ζητημάτων που σχετίζονται με το περιεχόμενο των εκπομπών και ταινιών της Netflix, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σε μία ανάρτησή του ο Χάστινγκς δήλωσε ότι «δεν σχεδιάζει να απομακρυνθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα. Είμαι ενθουσιασμένος που θα μείνω στη Netflix για την επόμενη δεκαετία» έγραψε ο Χάστινγκς.

Από τον Ιούλιο μέχρι τον Σεπτέμβριο, η Netflix εκτιμά ότι θα προσθέσει 2,5 εκατομμύρια συνδρομητές στο πελατολόγιό της σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι αναλυτές ανέμεναν κατά μέσο όρο 5,3 εκατομμύρια συνδρομητές.

 


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2020, 09:07

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!