Δείτε φωτογραφίες: Ένα μικρό «διαμαντάκι» στις ακτές της Λάρισας που ελάχιστοι γνωρίζουν! Φανταστική θάλασσα με καθαρά διάφανα νερά

11 pigadi paralia 780x405
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Το Πηγάδι δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό σε πολλούς Λαρισαίους, ωστόσο με την πρώτη ματιά ο επισκέπτης θα το ερωτευτεί και θα «κολλήσει» με αυτή την μικρή παραλία των 80 μέτρων που όμως κρύβει απίστευτη ομορφιά.

Είναι καλυμμένη με λεπτό βότσαλο με τα νερά να εντυπωσιάζουν καθώς είναι εξαιρετικά καθαρά, διάφανα και ήρεμα αφού επηρεάζονται μόνο από τους ανατολικούς ανέμους.

Όσο για το φυσικό περιβάλλον, ασύγκριτο, καθώς στην αμμουδιά δεσπόζουν μεγάλα πλατάνια και ελιές που κρατούν σκιά για ώρες.

Ιδιαίτερο και γραφικό και το μονοπάτι στο οποίο μπορείς κατέβεις και αφού περπατήσεις περίπου 5 λεπτά ανοίγεται μπροστά σου ένας επίγειος παράδεισος.

Η παραλία δεν είναι οργανωμένη οπότε οι επισκέπτες θα πρέπει να φέρουν μαζί τους, νερά, φαγητό, ομπρέλες θαλάσσης και ότι άλλο χρειαστεί για να περάσουν μια μαγική μέρα βουτώντας στα καθάρια νερά.

Ο φακός του onlarissa.gr σας μεταφέρει μαγικές εικόνες μέχρι να μπορέσετε να επισκεφτείτε και εσείς την εν λόγω παραλία…

Δείτε φωτογραφίες:

Δείτε φωτογραφίες: Ένα μικρό «διαμαντάκι» στις ακτές της Λάρισας που ελάχιστοι γνωρίζουν! Φανταστική θάλασσα με καθαρά διάφανα νερά Δείτε φωτογραφίες: Ένα μικρό «διαμαντάκι» στις ακτές της Λάρισας που ελάχιστοι γνωρίζουν! Φανταστική θάλασσα με καθαρά διάφανα νερά Δείτε φωτογραφίες: Ένα μικρό «διαμαντάκι» στις ακτές της Λάρισας που ελάχιστοι γνωρίζουν! Φανταστική θάλασσα με καθαρά διάφανα νερά Δείτε φωτογραφίες: Ένα μικρό «διαμαντάκι» στις ακτές της Λάρισας που ελάχιστοι γνωρίζουν! Φανταστική θάλασσα με καθαρά διάφανα νερά Δείτε φωτογραφίες: Ένα μικρό «διαμαντάκι» στις ακτές της Λάρισας που ελάχιστοι γνωρίζουν! Φανταστική θάλασσα με καθαρά διάφανα νερά Δείτε φωτογραφίες: Ένα μικρό «διαμαντάκι» στις ακτές της Λάρισας που ελάχιστοι γνωρίζουν! Φανταστική θάλασσα με καθαρά διάφανα νερά Δείτε φωτογραφίες: Ένα μικρό «διαμαντάκι» στις ακτές της Λάρισας που ελάχιστοι γνωρίζουν! Φανταστική θάλασσα με καθαρά διάφανα νερά Δείτε φωτογραφίες: Ένα μικρό «διαμαντάκι» στις ακτές της Λάρισας που ελάχιστοι γνωρίζουν! Φανταστική θάλασσα με καθαρά διάφανα νερά Δείτε φωτογραφίες: Ένα μικρό «διαμαντάκι» στις ακτές της Λάρισας που ελάχιστοι γνωρίζουν! Φανταστική θάλασσα με καθαρά διάφανα νερά

Ρεπορτάζ: Αθανασία Παύλου / ΦΩΤΟ: Ανδρέας Τσιβούλης 

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 2
error: Content is protected !!