Ορκίστηκε νέος διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας ο Γρηγόρης Βλαχάκης (φωτό)

VLAXAKIS ORKOMOSIA1 780x405
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Ενώπιον του διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Φώτη Σερέτη, ορκίστηκε τη Δευτέρα νέος διοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας ο Γρηγόρης Βλαχάκης.

Η τοποθέτηση του κ. Βλαχάκη στο αξίωμα έγινε προ ημερών με απόφαση του υπουργού Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια. Υπενθυμίζεται πως ο νέος διοικητής του ΓΝΛ έχει θητεύσει ως διοικητής στη δομή του “Αριστέα” και στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

Σε δηλώσεις του στο onlarissa.gr, ο κ. Βλαχάκης σημείωσε μεταξύ άλλων πως “Ήμουν, είμαι και θα είμαι μέρος του όλου. Με αίσθημα ευθύνης και με την στήριξη όλων σας ξεκινώ σήμερα, με γνώση και όρεξη για δουλειά, για το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας ως διοικητής. Είναι τιμή μου που συμμετέχω σ’ αυτή την εθνική προσπάθεια για τη δημόσια υγεία στη χώρα μας που μέχρι στιγμής είναι επιτυχής”. Επίσης ευχαρίστησε τον υπουργό και υφυπουργό Υγείας και τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ.

Δείτε φωτογραφίες:

Ορκίστηκε νέος διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας ο Γρηγόρης Βλαχάκης (φωτό) Ορκίστηκε νέος διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας ο Γρηγόρης Βλαχάκης (φωτό) Ορκίστηκε νέος διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας ο Γρηγόρης Βλαχάκης (φωτό)

newsroom onlarissa.gr

Πηγή: onlarissa.gr

KENT728X100 1
error: Content is protected !!