ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Καλογιάννης: Καταψήφισαν το δάνειο με μόνο σκοπό να εμποδίσουν το έργο της δημοτικής αρχής

kalogiannis
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Μύδρους εναντίον των παρατάξεων της αντιπολίτευσης που χθες το βράδυ καταψήφισαν τη σύναψη δανείου 3,9 εκ. ευρώ για την ανανέωση του στόλου της υπηρεσίας καθαριότητας, εξαπέλυσε το μεσημέρι της Τετάρτης ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Αποστολος Καλογιάννης.

Σηκώνοντας το γάντι περί «κακής οικονομικής κατάστασης» υποστήριξε πως «η στάση των παρατάξεων που χθες δεν ψήφισαν το δάνειο και μάλιστα σ’ αυτές είναι και εκείνη του κ. Γούλα που ανέτρεψε την αρχική της απόφαση, δεν είχαν κανέναν άλλο σκοπό από το να εμποδίσουν το έργο της δημοτικής αρχής».

Κατήγγειλε επίσης «μικροπολιτική στάση» εξηγώντας πως όσοι δεν ψήφισαν το δάνειο έστειλαν το μήνυμα «δήμαρχε δε θα κάνεις έργο, άρα περιορίζουμε την «εμβέλεια Καλογιάννη» και της δημοτικής αρχής, αλλά ενσυνείδητα τιμωρείται η πόλη».

«Οφείλουν να εξηγήσουν στην πόλη ποια είναι η βάση της απόφασής τους» κατέληξε ο κ. Καλογιάννης, επιμένοντας πολλές φορές πως έτσι «τιμωρείται η πόλη».

Με οξύ λόγο ο δήμαρχος είπε πως «ότι και να πούνε για τα διαθέσιμα, ότι κινδύνους και να εκπέμπουν προς διάφορες κατευθύνσεις ότι δεν έχει υγεία ο δήμος, ότι και να πουν να ξέρουν ένα: Ότι αυτό θα το βρουν μπροστά τους. Η δημοτική αρχή θα δουλέψει περισσότερο απ’ ότι δουλεύει, θα γίνει το πολλαπλάσιο έργο στην πόλη, θα ανανεωθεί και ο εξοπλισμός των οχημάτων, αλλά εκείνη θα μείνουν με την κουβέντα που λέει «ναι Καλογιάννη θα σου κάνουμε ζημιά, αλλά κρύβουν πως με αυτό τον τρόπο κάνουν ζημιά στην πόλη».

Ζήτησε τέλος από τους δημότες «να κλείσουν τα αυτιά τους σε όσους χρησιμοποιούν επιλεκτικά στοιχεία και να σκεφθούν καθαρά».

Σε ότι αφορά την επόμενη ημέρα, ο δήμαρχος Λαρισαίων ανακοίνωσε πως η διαδικασία θα προχωρήσει με το leasing «άρα θα κάνουμε την ανανέωση του εξοπλισμού σε μικρότερο επίπεδο. Θα συνεχίσουμε να διαθέτουμε πόρους κάθε χρόνο βήμα – βήμα για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε όσο γίνεται καλύτερα τον εξοπλισμό, αλλά είναι σαφές ότι δε μπορούμε να πάμε σε μία ριζική ανανέωση με μία ενδεχόμενη απόφαση του χθεσινού δημοτικού συμβουλίου».

newsroom onlarissa.gr

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 2
error: Content is protected !!